Celebrity News

Suzana Jovanović i Saša Popović u EKSKLUZIVNOJ ispovesti za "STORY": Hteli su da nas razdvoje!

Suzana Jovanović i Saša Popović u EKSKLUZIVNOJ ispovesti za "STORY": Hteli su da nas razdvoje!

Suzana Jovanović i Saša Popović su za magazin "STORY" po prvi put otvoreno o braku, deci, finansijama, uspehu i izazovima... 

U zajedničkom intervjuu za "Story" nakon dužeg vremena, Suzana i Saša otkrivaju kako na njih utiče vanredno stanje, kakav odnos gaje sa naslednicima Danijelom i Aleksandrom te i zašto su odlučili da i drugu polovinu Grand Produkcije prodaju Junajted grupi.

Pored toga za naš magazin "Story" Suzana se prisećala početka njene i Sašine ljubavi, a u ovom zanimljivom intervjuu otklrila je koji deo najradije prepričava...

- Najradije prepričavam početak zabavljanja. Sećam se da je i tada vladala neka epidemija, bolest ludih krava, čini mi se (smeh). Sale mi je učinio uslugu i odvezao me na nastup, jer je moj vozač bio sprečen. Kada je trebalo da izađem iz auta, opomenuo me je da sam zaboravila da ga poljubim. Budući da se pre toga nismo puno družili, bilo mi je čudno što mi to traži, ali onda je usledilo njegovo obrazloženje da smo mi sada zvanično zajedno i da je normalno da dobije poljubac - ispričala je Suzana i dodala:

Saša Popović i Suzana Jovanović: Tajna naše skladne porodice

- Posle tako simpatičnog izlaganja nisam mogla da mu odolim. Od tada smo nerazdvojni i nikada nismo došli u situaciju da se žučno posvađamo. Ako je među nama i bilo rasprava, moram da priznam da su uvek nastupale zbog drugih ljudi, koji su želeli da nam se umešaju u brak - rekla je Suzana Jovanović. 

Ceo intervju Suzane i Saše pronađite u najnovije broju magazina "Story"!

Najnoviji broj magazina “STORY” u prodaji je!

Novi broj magazina STORY možete poručiti i online na www.novinarnica.net 

#OstaniKodKuće