Celebrity News

Maestralan spoj lepotica! Suzana Mančić u društvu Anđeline Džoli! (foto)

Maestralan spoj lepotica! Suzana Mančić u društvu Anđeline Džoli! (foto)

Slavna voditeljka Suzana Mančić objavila je na svom Instagram profilu fotografij sa ćerkama, Teodorom i Natalijom, te su njeni verni pratioci, napokon, mogli da vide koliko su lepe i koliko liče na svoju mamu

 

Čuvena voditeljka Suzana Mančić izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju kakva se do sada nije mogla videti na njenim profilima.

Suzana Mančić je ponosna majka dve ćerke, Teodore i Natalije, koje je dobila tokom prvog braka sa Nebojšom Krunićem, članom legendarne grupe “Sedmorica mladih”.

Suzana Mančić u društvu Anđeline Džoli

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim mezimicama nastalu u jednom beogradskom parku, gde su uživale u divnom majskom danu.

- Zajedno u praku mog detinjstva. Pionirski! - napisala je čuvena “loto devojka”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on May 13, 2020 at 10:27am PDT

Lepe dame koje su nasmejane pozirale na fotografiji izazvale su lavinu pozitivnih komentara na račun sve tri.

Mnogim fanovima poznate voditeljke 'upalo' je u oči da jedna njena ćerka neodoljivo podseća na Anđelinu Džoli.

- Anđelina Džoli u krupnom planu - napisao je jedan Suzanin pratilac, a dosta njih se složilo sa ovom tvrdnjom.

Suzana Mančić u društvu Anđeline Džoli je komentar koji je postao hit na društvenim mrežama.

Šta vi mislite?

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Uskrs bez muža, a na stolu simfonija: Za koga Suzana Mančić sprema raskošnu trpezu? (foto)

Suzana Manič ostavila muža: Mesto mi je uz ćerke

Suzana Mančić uvek je isticala na su joj ćerke na prvom mestu. Zbog njih se vratila iz Grčke neposredno pre uvođenja vanrednog stanja u zemlji, a njen suprug, biznismen Simeon Ocomokos ostao je u Grčkoj zbog zdravstvenog osiguranja.

- U poslednjem trenutku sam se vratila u Srbiju. Kada sam videla šta se sprema sa ovim virusom, shvatila sam da mi je ipak mesto uz ćerke. Ja sam, pre svega, majka. Živim kako moram - rekla je nedavno poznata voditeljka koja se tokom karantinskih dana strogo pridržavala propisanih pravila, a njene mezimice su išle u nabavku, šetale psa i sve što je bilo neophodno.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Suzana Mančić: Samo je u Beogradu moj dom

Suzana svedok suza i dečijeg inata zbog ponovne udaje

Dok su njene ćerke stasavale, poznata voditeljka je upoznala Grka Simeona. Kako su njene ćerke reagovale na to, Suzana je govorila u intervjuu za magazin Story.

- U početku je bilo malo povuci-potegni. Svedočili smo i suzama i dečjem inatu, ali ja sam imala stav da decu ne treba da lažem kako mi je on drug, kolega s posla ili ne znam ni ja ko. Pošto smo se mi zaljubili kao blesavi, došla sam kući i rekla ćerkama: “Deco, ovo je Simeon. Mi se volimo”.

- Teodora je počela da plače, a ja sam je čvrsto zagrlila i objasnila joj da to što imam partnera ne znači da ću je zanemariti. Deca se u takvim situacijama najviše boje da će biti ostavljena.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Suzana Mančić: Tajna mog predbračnog ugovora

Podrška ćerki nakon kraja braka - Suzana Mančić: Život ide dalje

Podsetimo, mlađa Suzanina ćerka Natalija zvršila je Akademiju umetnosti, a starija ćerka Teodora posle studija se udala za američkog biznismena. Ipak, taj brak nije dugo potrajao.

Suzana Mančić otkrila je šta je savetovala naslednicu Teodoru Kunić koja se od bogatog biznismena iz Amerike razvela u januaru prošle godine posle godinu dana braka.

- Rekla sam joj: Welcome to Serbia, baby. Ja sam bila tu za nju, da zna da ima gde da se vrati, majku koja sve razume. Drago mi je što je počela sada da radi. Radi u marketinškoj agenciji, ustaje na vreme, zadovoljna je. Mislim da je za svako biće jako važno da radi i da ima svoj novac. Onda sebe drugačije gledaš i vrednuješ - rekla je Suzana.

Na pitanje da li to znači da je ćerki objasnila da razvod nije kraj sveta, te da ne treba gubiti veru u ljubav, odgovorila je:

 - Naravno, opet ćemo se mi udavati. Uvek verujem u ljubav i moja deca to znaju. Moj život to potvrđuje, to nisu prazne priče.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
EMOTIVNA MAMA: Suzana Mančić otkrila istinu o razvodu njene ćerke

Komentari (0)

Loading