Celebrity News

Sve je spremno za venčanje na Majorki: ŽENI SE Rafael Nadal, otkriveni detalji GLAMOROZNE SVADBE!

Sve je spremno za venčanje na Majorki: ŽENI SE Rafael Nadal, otkriveni detalji GLAMOROZNE SVADBE!

Rafael Nadal oženiće se sledećeg meseca na Majorci svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Perelo koju španski mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, prenose španski mediji.

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

Tačan datum venčanja još nije poznat, a u stranim medijima šuška se da će ceremonija biti održana između 10. juna i početka jula.

https://www.instagram.com/p/3NI3vQFJpP/?utm_source=ig_embed

Lepa brineta Marija Perelo, što malo ko zna, ostavila je posao u jednom osiguravajućem društvu kako bi mogla da vodi projekat fondacije Rafa Nadal, dobrotvorne organizacije osnovane pre skoro deset godina. Ne voli da se eksponira u javnosti, iako redovno dolazi na mečeve svog budućeg supruga, a par se verio u martu prošle godine prilikom romantičnog putovanja u Rim.

Teniser retko za medije govori o privatnom životu, ali je tada istakao da ima u planu da osnuje porodicu, kao i da veoma voli decu...