Celebrity News

Svi brinu o izgledu nakon porođaja, a evo šta Nataša Aksentijević misli O DIJETAMA

Svi brinu o izgledu nakon porođaja, a evo šta Nataša Aksentijević misli O DIJETAMA

Voditeljka i glumica porodila se na Badnje veče i rodila ćerku Veru, a sada se uveliko sprema za novu pozorišnu ulogu.

Između menjanja pelena i priprema za novu ulogu Nataša Aksentijević je otkrila zašto se odlučila na brzi povratak poslu, kako će to uticati na njene ćerke Veru i Helenu, kao i ko će joj biti u tome najveća podrška.

- Nisam planirala da se odmah vratim poslu iako mi je on velika ljubav, ali kad se tako namestilo rado sam to prihvatila. Niko neće biti na gubitku, jer biću mama koja je srećna i nasmejana, a to je ono što meni posao donosi - kaže Nataša, koju ovih dana gledamo u predstavi „Kako i zašto ubiti muža“, za koju kaže da je lekovita komedija puna saveta.

Nataša otkriva kako izgledaju noći i dani u kući sa dve ćerkice.

- Zabavno i pomalo besano. Ljubav se duplira, duplira se i briga. Ali pošto je ljubav uglavnom veća od brige, bar u mom karakteru, onda ta briga nije ni važna. Tu je i velika borba. Helena voli bebu, učestvuje u presvlačenju, kupanju, ali ima i ideju da je poklopi jastukom kada plače. Nadam se da će sve to proći i da će se lepo slagati. Trudim se da Heleni ne nedostaje ništa i da sve što smo radili pre Verinog dolaska radimo i dalje - objašnjava nekadašnja voditeljka emisije "DNK", kojoj mnogo pomaže suprug Dušan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Aksentijevic (@aksentijevicnatasa) on Feb 25, 2019 at 9:38am PST

- Izuzetno mi znači njegova podrška. Pu-pu-pu, što bi rekli sujeverni. Ne znam da li bih mogla da funkcionišem sa muškarcem koji nije usmeren na porodicu.

Iako se većina žena posle porođaja opterećuje kilogramima kod Nataše to nije sluačaj.

- Nije mi baš najpametnija odluka da ne brinem o izgledu. Nikada ne držim dijetu, niti ću... Mada moram da priznam da mi je ideja da, posle čitave decenije, počnem da vežbam, jer ja sam u stvari sportski tip - kroz osmeh kaže ona.