Celebrity News

Svi gledali u trudnu Seku Aleksić! Evo šta je radila na plaži u Antaliji

Svi gledali u trudnu Seku Aleksić! Evo šta je radila na plaži u Antaliji

Pevačica Seka Aleksić koja je u šestom mesecu trudnoće i čeka drugog sina Isaka, objavila je kako želi da rodi petoro dece.

Ona planira da trogodišnjem nasledniku Jakovu podari još braće i sestara i nada se da će sebi i svom mužu Veljku Piljikiću ispuniti tu veliku želju.

-Volela bih da imam petoro dece i radim na tome. Dece nikad dosta. Posle ove trudnoće priželjkujem još.

Kako bi svoje fizičko i psihjičko zdravlje dovela do maksimuma, Seka Aleksić odlučila je da održava kilažu pa je u Antaliji angažovala trenera dok je boravila sa svojim suprugom Veljkom i sinom Jakovom.

– S obzirom na to da je Seka po drugi put u drugom stanju, odlučila je da održava kondiciju kako bi trudnoću što lakše podnela. Ne sme da radi neke komplikovane vežbe i treninge i baš zbog toga se odlučila za jogu – kaže izvor blizak pevačici za “Alo” i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B1vHAj_BoYJ/

– Trener joj je shodno njenom stanju i fizičkoj pripremljenosti napravio plan vežbi, koji je ona sledila bez pogovora. Plaža i more bili su idealna prilika da se pevačica oseti maksimalno opušteno i da uživa u vežbanju. Joga joj se veoma dopala i rekla je da će sa njom najvjerovatnije nastaviti i u Srbiji. Sekin muž Veljko oduševio se što folk zvezda i u drugom stanju želi da bude fizički aktivna.