Celebrity News

SVI ZABRINUTI: OVO JE PRAVI RAZLOG zašto su Nedi Arnerić lekari produžili boravak u bolnici!

SVI ZABRINUTI: OVO JE PRAVI RAZLOG zašto su Nedi Arnerić lekari produžili boravak u bolnici!

Iako je glumičino zdravsteno stanje mnogo bolje, i dalje nije sposobna da bude sama.

Nedi Arnerić sledi duži period oporavka na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Kako Kurir saznaje, glumica neće dobiti otpusnu listu u narednih mesec dana, jer je u bolnicu dovezena u teškom stanju.

S obzirom na to da je bila na ivici smrti zbog prekomerne doze tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, lekari insistiraju na tome da se njen organizam potpuno očisti.

- Neda je na odeljenje toksikologije primljena u besvesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim lekarskih stručnjaka doneo je odluku da je zadrži na VMA koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti minimum mesec dana. Posle smrti supruga Milorada Mešterovića Neda živi sama u stanu i nema ko da se stara o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savetovano joj je da bar neko vreme mora imati medicinsku brigu, ukoliko ponovo ne bi došlo do sličnog nesrećnog slučaja - otkriva naš izvor i dodaje da glumicu redovno obilazi rođeni brat.

Podsetimo, glumica je nedavno popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, pa se iznenada srušila u svom stanu na Vračaru. Njen brat pokušavao je više puta da je dobije na telefon, ali nije uspeo pa je zvao pomoć. Ona je nađena onesvešćena na podu i odmah prevezena na VMA. Posle dijagnostike, dežurni lekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško zdravstveno stanje.