Celebrity News

Tajna sata: Kako je Sandra Meljničenko opčinila Andreja pre 16 godina

Tajna sata: Kako je Sandra Meljničenko opčinila Andreja pre 16 godina

Ljubavna priča nekadašnje manekenke i članice grupe "Models" Sandre i njenog supruga, ruskog oligarha Andreja Meljničenka započeta je 2003. na Azurnoj obali. U jednom od retkih intervjua u kome su pričali o svom privatnom životu, on je rekao da su se upoznali kao milioni drugih ljudi, nezavisno od stanja bankovnih računa, u svakom društvu, u bilo koje doba. Andrej je došao u posetu prijatelju, čija je devojka povela drugaricu da joj pravi društvo, a ta drugarica bila je Sandra. Posle tog susreta je, sigurno, bilo "kao kod miliona drugih parova", bar što se emocija tiče. U vreme kad je postalo jasno da je njihova ljubavna priča ozbiljna, mogle su se čuti i pročitati razne verzije priče o upoznavanju i samoj vezi. Šuškalo se čak da je Aleksandra, da bi Andreju pokazala da nije "lovac na bogatstvo", sakupila sve zarađene pare i kupila mu na poklon veoma skup sat. Sa satom ili bez njega, njihova veza, a zatim i brak demantovali su sve skeptike koji su u to vreme tvrdili da je to još jedna bogataševa avantura. Bezbroj puta je ponovoljeno "što bi se on oženio njom kad može da ima svaku devojku koju poželi", a jedini smislen odgovor bio je – zato što je voli.

Ozbiljne namere i IGRANJE braka

Mnogi parovi su se voleli, ali nisu uspeli da svoju ljubav održe. Sandra i Andrej, očigledno, to umeju. Nedugo posle njihovog venčanja, u jednom od poslednjih intervjua datih domaćim medijima, lepa Beograđanka je ispričala:

– Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim.

Srodne duše po svim parametrima

Sandra je otkrila još jednu zanimljivu epizodu, koja pokazuje da su njih dvoje zapravo srodne duše.

– Imamo vrlo sličan ukus u svim segmentima – od garderobe do enterijera. Moj verenički prsten sam, nedelju dana pre no što će mi ga Andrej pokloniti, gledala i razmišljala: "Baš bih volela da ga imam". Niti je tada on bio sa mnom, niti sam mu to pominjala, a u celoj Moskvi odabrao je baš njega. To je prosto neverovatno.

Na njihovoj svadbi, koja je trajala tri dana, pevali su Kristina Agilera, Enrike Iglesijas i drugi. Sandra je tada nosila venčanicu Vere Vang i u medijima se pominjalo da je sve to koštalo 3 miliona dolara.