Celebrity News

Tajne o varanju, seksu, drogama: Lamar Odom drži Kardašijanove u šaci - rešio da napiše knjigu i otkrije sve o rijaliti porodici

Tajne o varanju, seksu, drogama: Lamar Odom drži Kardašijanove u šaci - rešio da napiše knjigu i otkrije sve o rijaliti porodici

Bivši muž Kloi Kardašijan Lamar Odom rešio je da napiše knjigu, a njegovi izdavači tražili su mu da u njoj otkrije sve tajne Kardašijan klana, od operacija do bračnih kriza Kim i Kanje.

- To je autobiografija, pokriće sve. Biću otvoren o svemu što se događalo u mom životu - rekao je košarkaš za InTouch Weekly, dok je njegov prijatelj bio nešto precizniji.

- Lamar će u knjigu uključiti nikad objavljene tajne o varanju, seksu i drogama, alkoholu, tabletama, kokainu. Nema više šta da izgubi - otkrio je on, a drugi izvori bliski Lamaru dodaju kako je košarkaš bio u njihovim životima za vreme najvećih drama rijaliti porodice. 

- On im je ogromna pretnja zbog toga. Ova knjiga će ući u istoriju.

Kako pišu strani mediji, izdavači Lamarove knjige čak traže da napiše i ko je pravi otac njegove bivše supruge Kloi.

On bi takođe mogao da stavi tačku, odnosno konačno potvrdi šuškanja da Kloi i Kim imaju implante u zadnjici, ali i da se dotakne teme svih njihovih operacija i kome mogu da zahvale za njih.

Ne čudi što Lamar želi da napiše knjigu jer bi za nju trebalo da dobije 10 miliona dolara, a zavisno od "zanimljivosti" sadržaja zarada će biti nekoliko puta veća.