Celebrity News

"Tajni sastojak"- Anastasija Ražnatović ne krije RAZLOG ZBOG KOG JE USPELA

"Tajni sastojak"- Anastasija Ražnatović ne krije RAZLOG ZBOG KOG JE USPELA

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, nedavno je objavila svoj drugi singl Rane, koji je brzo postao veliki hit u regionu. Mladoj pevačici predviđaju veliki uspeh, a ona priznaje da razmišlja i o svetskoj karijeri.

Naime, Anastasija je nedavno dala intervjuu za jednu emisiju, gde je priznala da bi snimila pesmu za svetsko tržište kada bi dobila priliku.

- Hvala Bogu pričam engleski perfektno. Ja verujem u sve. Verujem u sebe, verujem u svoje snove i mislim da ništa nije nemoguće. Prema tome, ako mi se osmehne sudbina i budem imala šansu da ostvarim svetsku karijeru, nikako je neću propustiti - priča Anastasija.

Ona je u istom intervjuu odgovorila svima koji smatraju da se lako popela na vrh domaćih muzičkih lista, jer je ćerka popularne pevačice.

- Ja vrlo dobro znam koliko se ja trudim i koliko ulažem i sebe i svoje vreme. Ja da nisam zanimljiva i da nemam taj neki X faktor, nikada to ne bi bilo ovako. Postoje i deca drugih poznatih ličnosti koji su eto u medijima, ali jednostavno ne mogu da se probiju. Prosto nemaju to nešto - rekla je za Exkluziv.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана 27. Мар 2019. у 11:37 PDT