Celebrity News

Tajra Benks po prvi put objavila sliku svog šesnaestomesečnog sina (foto)

Autor: | 20/06/2017

Tajra Benks po prvi put objavila sliku svog šesnaestomesečnog sina (foto)

Poznata manekenka Tajra Benks (43) pre 16 meseci dobila je sina kome je dala ime Jork. Lepa manekenka svoje prvo dete dobila je uz pomoć surogat majke, a sve do sada javnost nije imala priliku da vidi kako maleni dečak izgleda.

Објава коју дели Closer Weekly (@closerweekly) дана 19. Јун 2017. у 1:17 PDT

Ipak, za tradiocinalni praznik "Dan očeva" Tajra je pokazala Jorka.

- Svim sjajnim očevima koji vole svoju decu bezuslovno kao tata moje mama i moj tata, srećan vam Dan očeva - čestitala je ona u ime svog sina ovaj praznik.

Објава коју дели Tyra Banks (@tyrabanks) дана 18. Јун 2017. у 3:22 PDT

Iako je previše zauzeta obavezama koje ima, Tajra uspeva da uz pomoć dadilje i dugogodišnjeg partnera fotografa Erika svom mališanu obezbedi srećno i bezbrižno detiljstvo ispunjeno ljubavlju.

Podsećamo, Tajra je često iskreno pričala o ovom problemu i otkrila kako nije nimalo srećna činjenicom da je ranije odgađala majčinstvo zbog manekenske karijere.

- Od svoje 24. godine, govorila sam kako ću imati decu u roku od tri godine. Onda sam shvatila da sam već u 40-ima i da sat otkucava. Onda kada kažeš OK, sada ću to da uradim, shvatiš da to nije nimalo lako, kako godine odmiču - priznala je svojevremeno lepa manekenka.

Autor: Story.rs
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading