Celebrity News

Taman kad ste pomislili da više ne može da iznenadi, Jelena Karleuša priredi totalni šok! (foto)

Taman kad ste pomislili da više ne može da iznenadi, Jelena Karleuša priredi totalni šok! (foto)

Iako sigurno smatrate da Jelena Karleuša nijednim potezom više ne može da vas iznenadi, upravo kada ste to pomislili, prevarili ste se!

Najpoznatija diva, koja važi za jednu od priznatijih modnih ikona, ponovo je uspela da izazove oduševljenje.

Budući da je celu svoju bogatu karijeru gradila imidž zanosne plavuše, transformacije koje nam priređuje iz dana u dan, jednako su fascinantne. 

Budući da je u najtužnijem periodu u životu koji je zadesio nju i njenu porodicu, odlučila da svoju omiljenu paž frizuru skrati na relativno kratku piksi, mnogi su ovom promenom prvobitno bili šokirani, dok se strasti, naravno, nisu malo stišale.

Blagovremeno, svi koji prate Jelenu sve pozitivnije su komentarisali novi izgled, da bi na kraju sve kulminiralo globalnim oduševljenjem.

Jelena Karleuša VIŠE NIJE PLAVUŠA, ali je i SKUPOCENIM KAIŠEM DEFINISALA STRUK! (foto)

Na Instagramu osvanula je zanosna fotografija poznate dive koja je impresionirala sve njene fanove jer je, na ovoj slici, posle dužeg vremena, pokazala kako sada izgleda ta moderna piksi frizura, u nekoj svežijoj interpretaciji.

Da bi doživljaj bio bolji, Jelena je za potrebu ove fotografije stavila i svetla sočiva i obukla belu rolku bez rukava a kako je sve to izgledalo, pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B43MwqBhKhf/