Celebrity News

Tamara i Petar presećni su zbog dolaska prinove, a sada je OTKRIVENO I KOG POLA JE BEBA!

Tamara i Petar presećni su zbog dolaska prinove, a sada je OTKRIVENO I KOG POLA JE BEBA!

Glumački par već ima dvogodišnju ćerku Stašu, a vest da stiže još jedna naslednica podelili su samo sa najbližima.

Tamara Dragičević i Petar Benčina presećni su zbog dolaska prinove, a nedavno su saznali da je beba ženskog pola. Oni su srećnu vest zasada podelili samo sa najbližim okruženjem jer o Tamarinoj trudnoći javno nisu pričali, makar ne do sada.

U glumičinoj porodici svi su navikli na devojčice jer i Tamarina starija sestra Marija ima takođe ćerku.

- Tamara i Petar su radosni zbog saznanja da će Staša dobiti sestru, kao i sama Staša koja uveliko bira ime. Samo članovima porodice su rekli da čekaju ćerku jer ne vole da pričaju ni o Tamaranoj trudnoći u javnosti. Ona se dobro oseća i jedva čekaju leto kada će dobiti bebu - kaže naš izvor blizak bračnom paru.

Tamara je jednom prilikom naglasila da joj deluje nepristojno da govori o ličnoj sreći i najjačim osećanjima koja bude deca pred ljudima kojima nažalost taj dar nije dat, ali mi smo ipak pozvali nju i njenog supruga Petra da prokomentarišu naše saznanje. Međutim, poznati supružnicu su opet naglasili da ne vole da govore o privatnom životu.

- To je vaša saznanje, ja vam to nisam rekao. Ne volim da govorim o privatnim stvarima i sada me izvinite jer sam na probi - rekao je Petar dok nam je Tamara suptilno dala do znanja da ne želi da otkriva detalje trudnoće.

Kako Blic saznaje, neko koga je najviše obradovalo saznanje da će u dom glumačkog para za nekoliko meseci stići još jedna devojčica je Tamarin brat i kolega Miodrag Dragičević. Glumac koji je postao prepoznatljiv po ulozi u seriji “Čizmaši”, za “Blic” je nedavno i otkrio da je od trenutka kad je saznao da je Tamara u drugom stanju, priželjkivao da beba žensko.

- Ja sam pre za devojčice, slatke male kao Staša. Mada, i ako bude dečak, biće prelepo i sve će nas usrećiti dolazak bebe, samo da sve bude u redu - rekao je Miodrag.