Celebrity News

Tanja Savić SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA MUŽEM: Nije mi bilo dobro

Tanja Savić SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA MUŽEM: Nije mi bilo dobro

Tanja Savić imala je neprijatnu situaciju sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

Pevačica ovih dana vreme uglavnom provodi u studiju gde snima nove pesme, a sada je bez zadrške ispričala jednu situaciju vezanu odlazak na posao.

Naime, iako javne ličnosti retko kad govore o problemima u vezama ili brakovima, Tanja je otvoreno ispričala da je pred poslednji odlazak u studio imala veliku svađu sa suprugom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ten Years Challenge ❤️ 2009 vs 2019 ? #tanjasavic #muz

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 28. Феб 2019. у 5:11 PST

- Danas smo se toliko posvađali da mi nije bilo dobro kad sam ušla u studio. Ništa specijalno, sukob se dogodio, ali to je prosto normalno kad ste dugo u braku - rekla je Tanja u emisiji "Premijera" i dodala da je sada sve u redu.

Podsetimo se, pevačica je jednom prilikom za magazin Story priznala da u mladosti nije očekivala da će brak izgledati onako kako se ispotavilo u stvarnosti.

- Kao i svaka devojka, zamišljala sam princa na belom konju, a umesto toga dobila sam borbu. Brak je, htele mi to žene da priznamo ili ne, jedna velika borba, sa svim svojim usponima i padovima. Ponekad bude situacija iz kojih misliš da ne možeš da se izvučeš, ali ipak to učiniš, postaneš jači i dobiješ više od onoga što si očekivao od partnera. Uporedo sa tim, kada vidiš preko kojih stvari ti je suprug prešao, dobiješ neverovatnu volju da se boriš za vašu ljubav. Verujem da je to obostrano - rekla je tada Tanja.