Celebrity News

Tarika Filipovića spremačica optužila za NAPASTVOVANJE

Tarika Filipovića spremačica optužila za NAPASTVOVANJE

Na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje 52-godišnjoj Anici Jurilj, bivšoj spremačici Tarika i Lejle Filipović, koju je bračni par optužio da im je 2013. godine ukrala zlato u vrednosti oko 5000 eura. Televizijski voditelj, kao ni njegova supruga, nisu se pojavili na ročištu na kojem je Anica dala šokantan iskaz, prenosi 24sata.

Bivša spremačica Tarika je optužila za neprimereno ponašanje, jer ju je, kako kaže, "povlačio za ramena aludirajući na seksualne radnje" kad su ostali sami u stanu. Dodaje i da se u tom trenutku osećala šokirano i da ga je odmah odgurnula od sebe, kao i da joj zatim obećao da će joj sve nadoknaditi. Nakon toga je, tvrdi, otišla iz stana te je u tramvaju shvatila da u torbi ima zlato za koju je optužena da je ukrala i dodaje kako je sigurna da ga je tu Tariku ubacio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Župski potal - zupcica.hr (@zupcica.hr) on May 22, 2018 at 2:41am PDT

Zlata se rešila i prodala ga jer je, prema njenim navodima, "htela što pre da ga se rešiti jer se osećala poniženo".

Na pitanje zašto ranije nije iznela svoju priču ili prijavila bilo kome, Anica kaže da je "njena situacija jednostavno nije bila takva da može da podnese tužbu" i da ne može da objasni zašto to nije učinila. Najnoviji iskaz bivše spremačice, Tarik je kratko prokomentarisao za 24.sata.hr.

- To su odvratne laži.