Celebrity News

Tifani Tramp usred DRAME U BELOJ KUĆI: LOŠI ODNOSI S OCEM POSTALI JOŠ GORI nakon SKANDALA

Tifani Tramp usred DRAME U BELOJ KUĆI: LOŠI ODNOSI S OCEM POSTALI JOŠ GORI nakon SKANDALA

Nakon iznenadnog odlaska Medlin Vesterhaut sa pozicije ličnog asistenta američkog predsednika Donalda Trampa počeli su da se otkrivaju razlozi njenog odlaska. Iako je objavljeno kako je dala otkaz, na kraju se ispostavilo da ju je Tramp oterao jer je na jednoj večeri u društvu novinara otkrila previše o njegovoj porodici.

Naime, Medlin je otpuštena nakon što se hvalila novinarima da ima bolji odnos sa Trampom od njegovih ćerki Ivanke i Tifani, pa čak i da prvi čovek SAD Tifani smatra "predebelom".

Ključni trenutak dogodio se 17. avgusta na neformalnoj večeri zvaničnika Bele kuće sa novinarima američkih medija, kada je devojka koju su prozvali "nova Monika Levinski" navodno izgovorila: "Predsednik je rekao da ne voli da se fotografiše u društvu Tifani jer je predebela".

Kako Trampova saradnica nije rekla da je reč o nezvaničnim komenatrima, za njene reči na kraju je saznala javnost i naravno sam Tramp.

Američki predsednik zatim je negirao da je rekao uvredljive komentare na račun svoje ćerke i dodao da je oprostio svojoj bivšoj saradnici.

- Iako Medlin Vesterhaut ima sporazum o poverljivosti, ona je veoma dobra osoba. Juče me zvala da se izvini, imala je lošu noć. Potpuno sam je razumeo i oprostio sam joj! Volim Tifani, super joj ide! - napisao je Tramp na Tviteru koji je prethodno izjavio da je "Medlin uvek odrađivala odličan posao, ali su njeni komentari bili malo uvredljivi".

Inače, Tifani Tramp, odgajila je majka Marla Mejpls nakon što se Tramp rastao od nje u devedesetima, a priča se da je jedan od razloga zbog kojeg mlađa ćerka američkog predsednika nije toliko bliska sa ocem poput svoje polusestre upravo to što se Donald nikako ne slaže s njenom majkom.

Tramp je svojevremeno izjavio kako na Tifani nije toliko ponosan kao na ostalu decu jer ona ništa ne radi i kako bi joj bilo bolje da se uda.

- Jako sam ponosan na svoju decu. Oni su meni sada pravi uzor. Jako sam ponosan na Dona, Erika i Ivanku, pa i na Tifani, ali nešto manje jer je tek sad završila fakultet - rekao je Donald jednom prilikom, a baš zbo ovakvih njegovih reči velika većina javnosti ne sada ne sumnja u istinitos reči Medlin Vesterhaut.