Celebrity News

Tijana Bogićević izašla na scenu u provokativnom kombinezonu, pa sa svima podelila lepe vesti (video)

Tijana Bogićević izašla na scenu u provokativnom kombinezonu, pa sa svima podelila lepe vesti (video)

Tijana Bogićević u utorak veče osvojila je Oskar za Pop pevačicu godine, a reakcija publike na njenu pojavu i pesme pop zvezdu je naterala da sa Banjalučanima podeli lepe vesti.

Naime, sudeći po njenoj objavi, u planu je veliki koncert u Banjaluci.

- Na ovogodišnjoj dodeli nagrada "Oskar Popularnosti" u Banjaluci dobila sam nagradu za "Pop pevačicu godine"! Zahvaljujem se od srca organizatorima i predivnoj publici koja je u glas pevala sa mnom! Mislim da je vreme da se Banjalučani i ja sretnemo na jednom lepom koncertu! Ljubim vas! - poručila je Tijana Bogićević na Instagramu.

U Banjaluci je te noći puna dvorana sa Tijanom uglas pevala njen hit "Hajde onda ništa", a izvela je i duet "Širina" sa Sarom Milutinović, koji je oduševio prisutne.

Tijana kaže za sebe da je savršena žena, a evo šta je rekla o tome kako živi!

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Tijana Bogicevic (@tijanabogicevic_music) on Mar 3, 2020 at 12:02pm PST

Ono što nikoga nije ostavilo ravnodušnim je Tijanin seksi stajling - crni kombinezon sa jednim golim ramenom, što je bila sasvim dovoljna doza seksepila. Crno-zlatne štikle dale su poseban šmek kombinaciji, a sudeći po komentarima Tijana Bogićević nepogrešivo bira stajlinge za scenu.

Tijana je nedavno bila specijalna gošća na Beoviziji, gde je otpevala 3 pesme. Zanimljivo je da su nakon nastupa stigli brojni komentari publike - da Tijana ponovo treba da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Tijana Bogićević uživa u braku sa Amerikancem, a sada je otkrila i da bi volela da ima karijeru ove srpske pevačice!

 

View this post on Instagram

 

Na ovogodisnjoj dodeli nagrada “Oskar Popularnosti” u Banja Luci dobila sam nagradu za “Pop pevacicu godine”! ??❤️Zahvaljujem se od srca organizatorima i predivnoj publici koja je u glas pevala sa mnom! Mislim da je vreme da se Banjalučani i ja sretnemo na jednom lepom koncertu! Ljubim vas! ❤️

A post shared by Tijana Bogicevic (@tijanabogicevic_music) on Mar 5, 2020 at 3:19am PST