Celebrity News

To je to: Milica Todorović i Petar Strugar planiraju venčanje?

To je to: Milica Todorović i Petar Strugar planiraju venčanje?

Kako domaći mediji već neko vreme pišu, pevačica Milica Todorović navodno je uplovila u vezu sa glumcem Petrom Strugarom, a to polako prestaju i kriju od javnosti.

Kako se navodi, ovaj zgodni par je već četiri meseca u ljubavi, a planiraju i brak.

Tome u prilog govore i nedevne fotografije koje su umetnici postavljali na Instagram sa istog mesta kada je, kako piše "Informer", Petar za Božić Milicu odveo u rodnu Crnu Goru, kako bi pevačica upoznala njegovu familiju.

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je JAKO BLISKA

- Milica i Petar su odlepili jedno za drugim, nerazdvojni su od prvog dana i već planiraju venčanje. Rekao mi je da strepi kako će njegova porodica reagovati na Milicu, ali mi se pohvalio da su svi oduševljeni njom i da je dobio zeleno svetlo za brak - rekao je zajednički prijatelj ovog para za pomenuti list.

Milici se, kako kaže izvor, dopada Petrova porodica, a planira da ga vodi u Kruševac da on upozna njenu familiju.

Inače, Petra i Milicu upoznao je zajednički prijatelj, a nakon druženja shvatili su da između njih ipak ima nešto više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on Nov 7, 2019 at 12:54am PST


– Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost – rekao je nedavno izvor “Srpskog telegrafa” i dodao:

Milica Todorović se OGLASILA prvi put nakon RASKIDA: VEZALA SAM SRCE DA NI NE POMISLIM NA OPROŠTAJ!

– Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jul 28, 2018 at 3:01am PDT

Podsećamo, Petar je bio u brak sa koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima sina, a sa kojom se razveo 2015. godine.  Malo pre veze sa Milicom bio je sa dizajnerkom enterijera i nameštaja Tamara Gavrilović.

Milica je letos raskinula svoju dugogodišnju vezu sa Milošem Paunoviće umesto, kako je očekivano, da je ozvaniči brakom.

Naime, kako se govorilo, par je zbog različitog pogleda na budućnost rešio da stavi tačku na vezu.