Celebrity News

Tretira je kao KRALJICU a sada joj je KUPIO I POKLON ČIJA ĆE VAS VREDNOST ZAPREPASTITI!

Tretira je kao KRALJICU a sada joj je KUPIO I POKLON ČIJA ĆE VAS VREDNOST ZAPREPASTITI!

Kad su pokloni voljenoj ženi u pitanju, Nik Džonas drugih muškarcima postavlja previsoke standarde, što potvrđuje i njegov poslednji potez.

Pošto je njegova najnovija pesma dospela na sam vrh liste singlova, on je odlučio da svoju suprugu, glumicu Prijanku Čopru, časti novim automobilom.

Nik je Prijanki je poklonio, ni manje ni više, nego mercedes maybach, čija se vrednost procjenjuje na približno 200 hiljada dolara.

- Kada muž stigne na broj jedan, supruga dobija maybach. Predstavljam vam... ekstra Čopra Jonas. Volim te, ljubavi. Najbolji muž - napisala je sretna Prijanka na svom Instagram profilu u opisu fotografije na kojoj ona i Nik nazdravljaju za njegov uspeh ispred novog automobila.

Prijanka je nedavno bila u Indiji, a po povratku u SAD zatekla je Nikovu pesmu “Sucker” na prvom mestu Billboard Hot 100 liste.

On je ovu pesmu snimio sa svoja dva brata Džoom i Kevinom Džonasom i tako ozvaničio ponovno okupljanje grupe Jonas Brothers. Trojica braće su za potrebe snimanja spota okupili svoje lepše polovine, zbog čega je spot postao mnogo atraktivniji.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nick Jonas (@nickjonas) дана 11. Мар 2019. у 10:57 PDT