Celebrity News

Trudnica Ana Rajković: Neizmerna sreća je biti Predragova žena!

Trudnica Ana Rajković: Neizmerna sreća je biti Predragova žena!

Trudnica Ana Rajković i njen suprug golman, Predrag Rajković, otkrili su kako sve teče u drugoj trudnoći i koji su im planovi...

Poznati bračni par Ana i Predrag Rajković s nestrpljenjem očekuju da na svet stigne njihovo drugo dete kom se neizmerno raduju. Nakon saznanja da je Ana trudna drugi put, njihovoj sreći nema kraja, a sada je opva lepotica otrkila kako je otksila da je trudna.

Trudnica Ana Rajković ispričala je kako je otkrila da je u drugom stanju.

- Bila sam uzbuđena kao i prvi put, samo što sam sada bila potpuno sigurna da sam trudna. Prvi put je bilo iščekivanje, a sada sam simptome prepoznala tako da nisam bila nesigurna da li sam trudna. Bila sam uzbuđena jer sam radila test kod kuće i strpljiva da vidim da li će se pojaviti pozitivan ili negativan test - otkriva za „Blic” Ana Rajković.

Predrag Rajković istakao je da je bio presrećan kada je saznao da je Ana ponovo u blagoslovenom stanju, a kako je reagovao otkriva u nastavku:

- Kada smo saznali, bili smo presrećni i drago nam je što će Relja dobiti brata s kojim će moći stalno da se igra i sve da deli.

Ana Rajković, lepa supruga poznatog golmana otkrila oseća se dobro iako ima jake mučnine.

- Što se tiče drugog stanja, ja nemam sreće kao mnoge žene. Imam velike mučnine tokom cele trudnoće, a pošto se pojavljuju u prepodnevnim satima, trudnoća mi prija od podne pa nadalje. Osim toga, normalno funkcionišem, sve radim kao i kada nisam trudna - kaže Ana.

NE PROPUSTITE:
Stiže sin! Predrag i Ana Rajković očekuju drugo dete!

 

View this post on Instagram

 

Happy weekend ?

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on May 23, 2020 at 7:03am PDT

Trudnica Ana Rajković i suprug Predrag - Odgovorniji smo otkad smo postali roditelji

Kako ističe trudnica Ana Rajković, roditeljstvo ih je mnogo promenilo. Osetili su veliku dozu odgovornosti, a Ana je, kako kaže, postala mnogo srećnija osoba.

- Zaista me je roditeljstvo promenilo, pa sam postala mnogo strpljivija i smatram da se sve žene dosta promene kada se ostvare kao majke. Sada sam mnogo srećnija osoba. Neki postanu i umorniji, ja to nisam, s obzirom na to da imam sreće da je naša beba, sada već mali dečak, jako poslušna. Roditeljstvo je promenilo mnogo toga, ali u nabolje- kaže Ana, a Predrag dodaje:

- Odgovorniji smo otkad smo postali roditelji. To je nešto najlepše što može da se desi u životu jednom čoveku.

Budući da njihov sin Relja ima tek devet meseci i da još uvek nije svestan da će uskoro dobiti brata, ali Ana ističe da on mnogo voli decu.

- Relja je još jako mali, ali već ima mnogo drugara i drugarica, tako da je druželjubim i voli decu. Jedina mana je ta što voli da otima cucle, jer ih obožava. Jedina prepirka koja će biti između dva brata jeste oko toga čija je duda, barem tako mislim - kaže kroz osmeh Ana.

Pitanje koje je sve interesovalo je gde će se Ana ovog puta poroditi, budući da je prvo dete rodila u Beogradu.

- Prvi put sam se porodila u Beogradu i to neću menjati  jer je tim koji je vodio moju trudnoću i porođaj zaista perfektan, pa ne bih ništa menjala. Smatram da imamo najbolje lekare i stručnjake.

NE PROPUSTITE:
Ana i Predrag Rajković obeležili važan datum, a evo šta su ovim povodom PORUČILI JEDNO DRUGOM! (foto)

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Mar 2, 2020 at 2:00am PST

Trudnica Ana i suprug Predrag - Skladan brak bez trzavica!

Jedno drugom velika su podrška i svuda idu zajedno. Predrag je presrećan što će od sledeće sezone na utakmice dolaziti sa dva sina, a s druge strane, Ana Rajković ističe da je najlepša stvar biti supruga profesionalnog sportiste. 

Idem na utakmice s Reljom, a od sledeće sezone dolaziće sa dva sina i mislim da će to biti najlepša stvar u mom životu - kaže golman.

- Najlepša je stvar biti supruga profesionalnog sportiste, s obzirom na to da je moj muž jako uspešan u tome i da svaki uspeh pripisuje kako sebi tako i svojoj porodici. Neprocenjivo ga je gledati i pratiti ga kroz sve te njegove uspehe, pogotovo sada kako nam se porodica povećava. Srećna sam kada idem s Reljom na utakmicu, toliko ponosna. S obzirom na trenutnu situaciju i koliko je napredovao, u većini slučajeva sa stadiona sam izlazila sa suzama radosnicama. Tako da mislim da je ispunio donekle sva očekivanja i zaista je neizmerna sreća biti žena Predraga Rajkovića.

NE PROPUSTITE:
Stiže najlepša beba na svetu! Điđi Hadid trudna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on May 15, 2020 at 6:06am PDT

Komentari (0)

Loading