Celebrity News

Tuga u domu Nataše Bekvalac: Pevačica rastužila mnoge objavom na Instagramu

Tuga u domu Nataše Bekvalac: Pevačica rastužila mnoge objavom na Instagramu

Svi koji prate pevačicu Natašu Bekvalac na društvenim mrežama znaju da je ona veliki ljubitelj životinja, pogotovo pasa. Tako na Natašinom Instagramu često na snimcima iz njenog doma i fotografijama vidimo i njene ljubimce, ali ovoga puta uz divnu sliku, ona je podelila jednu tužnu priču.

Naime, juče, na Svetski dan napuštenih životinja, pevačica je objasnila kako joj je preminuo pas uz koga su obe njene ćerke prohodale i koga je volela 18 godina.

- Danas je dan napuštenih životinja. Donedavno živela sam sa njih dve, sa Jacom i Lanom. Pre par meseci Jaca je zaspala i nije se probudila. 18 godina bila mi je najbolja drugarica, uz nju su moje ćerke prohodale, bila je ljubav koju mogu da razumeju samo oni koji 18 godina dele jastuk sa ovakvom njuškom, najdivnijim psom na svetu... U mom srcu živeće zauvek - napisala je ona i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 4. Апр 2019. у 8:53 PDT


- Mila je retriverka ostavljena na snegu zajedno sa svoja tri šteneta. Nakon što sam njenoj deci našla domove, susreli smo se sa njenim teškim bolestima uključujući i srčanog crva. Dve godine trajala je borba i ona je danas zdrav i predivan pas. Želela sam da je dam, nalazeći opravdanje da je ona pas naviknut na ulicu, da nemam vremena da joj se posvetim (duge šetnje, retriveri vole aktivnosti), da nije vaspitana da bi bila u stanu sa decom, da se linja... A ona... Došavši u naš stan kao da je znala da joj tražim grešku... I nije je napravila... Tražila je samo jedno... Ljubav... Danas, Mila je član naše porodice, potpuno prilagođena životu u stanu, toliko je plemenita i divne naravi, moju decu obožava, Lanu onako... Dakle, Mila ostaje a jedno je sigurno... Ljubav je ključ... Pronađite je u sebi - zaključila je Nataša.