Celebrity News

U jeku priča da se RASTAJU, Goga Sekulić priznala da se posvađala sa Urošem i da su razdvojeni

U jeku priča da se RASTAJU, Goga Sekulić priznala da se posvađala sa Urošem i da su razdvojeni

Pre nekoliko nedelja kao bomba odjeknula je vest da je suprug poznate pevačice Goge Sekulić, Uroš Domanović iznenada napustio stan u Beogradu i ostavio nju i sina u Srbiji.

Odmah nakon toga, Goga ga je otpratila sa Instagrama. Ona se u emisiji “Premijera Vikend specijal” oglasila povodom ove priče i rekla sledeće:

– Istina je, otpratila sam Uroša sa Instagrama i to su neki moji lični razlozi. Ne znam da li je on otpratio mene – rekla je Goga i dodala:

– Njegova karijera je u Cirihu, tačnije Evropa i Amerika, a moja je vezana za Beograd. Normalno je da će mama i beba biti zajedno. Šta ko priča, neka priča i misli… Nemam u planu da se razvodim, a ostalo ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako bi izgledalo kada žena otprati muža – rekla je Goga i sve ostavila u čudu.

Međutim, Goga je odlučila da sada otkrije u kakvim je zapravo odnosima sa Urošem.

- Putujem sa bebom, Uroš će se pridružiti kad bude imao vremena, a ja i bebica idemo da uživamo. On će doći. Čuj 100%! Danas više ne znaš šta je 100% - rekla je Goga u emisiji "Premijera".

- On je pročitao da sam ga ja otpratila sa Instagrama. Malo se naljutio, ali dobro… Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla I karijere. Ne. Ja kada sam bila mala, nama je tata radio po Evropi i svetu, dolazio je kad je imao odmor ili bi sestra i ja sa mamom odlazile kod njega – kazala je pevačica.