Celebrity News

U ZLATNOJ HALJINI I BEZ DONJEG VEŠA, A BUTINE SAMO SEVAJU! Serena Vilijams PODELILA MIŠLJENJA OVIM IZDANJEM! (foto)

U ZLATNOJ HALJINI I BEZ DONJEG VEŠA, A BUTINE SAMO SEVAJU! Serena Vilijams PODELILA MIŠLJENJA OVIM IZDANJEM! (foto)

Proslavljena teniserka Serena Vilijams koja se plasirala u svoje 12. polufinale Wimbledona iznenadila je sve svoje obožavatelje izdanjem u kojem niko, skoro pa nikad nije imao priliku da je vid, i to, ni manje ni više nego na naslovnoj strani magazina Harper’s Bazaar.

U dugoj zlatnoj haljini otkrila je deo zadnjice a sve je šokirao i detalj da 37-godišnja Amerikanka nije nosila donji veš!

https://www.instagram.com/p/Bzsifn2lLMq/?utm_source=ig_embed

Najvažniji uslov za ovo snimanje bilo je to da se fotografije ne fotošopiraju što je bio zahtev upravo ove legendarne teniserke

– Zvali su me svim mogućim imenima. Rugali su mi se zbog oblika tela. Bila sam manje plaćena zbog svog pola. Kažnjena sam u finalu turnira jer sam izrazila mišljenje ili promrmljala preglasno… A to su samo stvari koje javnost vidi. Ukratko, nikad nije bilo lako. Ali onda pomislim na sledeću devojku koja će doći, a koja izgleda poput mene i ponadam se, možda će joj moj glas pomoći – izjavila je Serena za Harper’s Bazaar.

Ipak njene fotografije se određenoj publici i nisu baš dopale, te su padali pogrdni komentari poput "Sramota za nju i časopis', "Oprosti, ali ne".

Kako izgleda ova uspešna teniserka i majka jedne devojčice bez filtera pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/Bzsfyw1lI3p/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzssfHDFnFM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bzsm-PZnTQx/?utm_source=ig_embed