Celebrity News

UDALA ĆERKU pa POKOJNOM SUPRUGU uputila emotivnu poruku koja će vas rasplakati

UDALA ĆERKU pa POKOJNOM SUPRUGU uputila emotivnu poruku koja će vas rasplakati

Legendarna glumica Dara Džokić za "Blic" je otkrila kako se provela na svadbi jedinice Jovane i da je osetila potrebu, što je i učinila, da se tog dana obrati pokojnom suprugu i poruči da im je naslednica srećna.

Glumica Dara Džokić srećna je kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Dok snima novu seriju “Pogrešan čovek”, u kojoj tumači lik majke, ona za “Blic” otkriva da jedva čeka da postane baka u privatnom životu, ali i kako se provela na venčanju naslednice Jovane.

- Lepo sam se provela. Oni su to napravili u njihovom stilu, nije bila neka velika ceremonija već odabrano društvance. Divno je bilo, ličilo je na njih, a ja sam zadovoljna kad je ona zadovoljna. Apsolutno sve što ona odabere je njen put, njen život i ja sam tu da pomognem, da navijam i da budem podrška - kaže čuvena glumica i uz iskren osmeh dodaje da je i te kako spremna za ulogu bake:

- Jedva čekam! Samo čekam da me obraduju lepim vestima.

Iako o privatnom životu inače šturo priča, Dara je nakon venčanja ćerke Jovane podelila fotografiju na Instagramu kojom je rasplakala svoje fanove.

- Udala se danas. Ne brini, srećna je - stoji u opisu fotografije na kojoj je njena ćerka u venčanici, a poruka je zapravo bila posvećena Darinom pokojnom suprugu Bogdanu Tirnaniću.

Džokićeva kaže da je u tom trenutku imala potrebu da se tako obrati preminulom životnom saputniku.

https://www.instagram.com/p/BgCN7ughAfC/?hl=en&taken-by=daradzokic

- Pa eto, tako mi je došlo. Ne volim da delim privatne trenutke, ali imala sam potrebu da napišem to što sam napisala, nisam odolela.

U novoj seriji “Pogrešan čovek” Dara igra ulogu majke koja će zbog porodice biti spremna na mnoge borbe i odricanja. Ipak u privatnom životu tvrdi da nije imala preterana odricanja zbog ćerke.

- Na svu sreću, nisam imala tu vrstu izazova. Naravno, bilo je tu odrastanje deteta, prolazak kroz turbulentne periode, pubertet i tako dalje. Ćerka me je u životu više puta obradovala nego što me je sekirala - kroz osmeh ističe glumica i dodaje da joj prija uloga na kojoj trenutno radi:

- Igrala sam dosta uloga majki, to su najteže drame kada su u porodici. Kada se dešava nešto što je neprijatno i što je tragično unutar porodice, onda je to jako teško i zahtevno za igru.

Iako se serija tek snima, Dara otkriva delić svojih rola kroz koje će proći u narednom periodu.

- Moja uloga je jedna majka, koja je deo beogradske porodice i koja saznaje da ima unuku u Zagrebu. Još gradim taj lik, tek smo počeli, ali u svakom slučaju to je jedna dominantna žena, koja ima porodicu i život kojim nije zadovoljna u potpunosti. Tako da ćemo pratiti njene različite lomove. Naravno, ona učestvuje i u drami koju proživljavaju njena deca, svašta će tu moći da se odigra - otkriva glumica.