Celebrity News

UKRALI JOJ 2.000 EVRA: Jadranka Barjaktarović došla na kupanje pa ostala bez ičega!

UKRALI JOJ 2.000 EVRA: Jadranka Barjaktarović došla na kupanje pa ostala bez ičega!

Poznata pevačica Jadranka Barjaktarević je doživela napad histerije kada je shvatila da su joj lopovi sa plaže odneli sve što je imala u tom trenutku! I dokumenta i novac!

https://www.instagram.com/p/Bl-S8jTA4xH/?hl=en&taken-by=barjaktarovicjadranka_privat

Pevačica je na plažu došla sama i nije imala nikoga da joj pričuva stvari, a rešila je da se opusti i okupa. Ostavila je torbu i dokumenta na ležaljci i otišla u vodu. Kada se rashladila vratila s ena ležaljku i poručila piće, a kada je htela i da ga plati, imala je šta da vidi. U torbi joj nije bilo novčanika!

https://www.instagram.com/p/BiCKG6yl_1v/?hl=en&taken-by=barjaktarovicjadranka_privat

- Jadranka je u tom trenutku, vidno potresena uzela mobilni telefon, koji joj je bio u drugoj torbici i pozvala, verovatno nekog prijatelja kojem se požalila da su joj ukrali novčanik, novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala da ne može da veruje šta joj se desilo. Bila je užasno besna, a konobar koji se tu zatekao je tešio i govorio joj da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala oko 2.000 evra – otkriva izvor za "Alo!".

https://www.instagram.com/p/Bk3C97wgaiO/?hl=en&taken-by=barjaktarovicjadranka_privat

- Istina je to što ste čuli! Pare nisu važne, njih ću zaraditi, ali su mi ukrali i dokumenta koja su bila u novčaniku. Imam nastup u Bjeljini uskoro, pa se nadam da ću uspeti da regulišem ličnu kartu i pasoš do tada – rekla je Jadranka za pomenuti list.