Celebrity News

Upoznajte malo bolje Džeja Elisa, momka koji je zarobio srce Nine Seničar (foto)

Autor: | 18/10/2017

Upoznajte malo bolje Džeja Elisa, momka koji je zarobio srce Nine Seničar (foto)

Lepa manekenka, voditeljka i glumica, Nina Seničar ovih dana svake nedelje ulepšava nam muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato", gde je angažovana kao voditeljka, a sinoć je zablistala i na premijeri filma "Prokleti pas", gde igra jednu od glavnih uloga.

I dok Nina vredno radi u Srbiji, njen dečko, glumac Džej Elis, vreme provodi u Los Anđelesu.

Znamo ga kao šarmantnog dečka Ise Rej iz serije "Insecure".

- Tokom života naučio sam da nikada ne bi trebalo biti sebičan. Kada pored sebe imam zadovoljnu ženu i ja sam zadovoljan. U dvadesetim godinama muškarci samo pokušavaju da ženama skinu gaćice. Ali onda dođe trenutak kada shvatiš "O, bože. Ukoliko oboje ovome pristupimo sa emocijama, doživljaj će postati potpuno drugačiji - rekao je nedavno Elis, prenosi cosmopolitan.rs.

Објава коју дели Jay Ellis (@jayrellis) дана 23. Јун 2017. у 3:28 PDT

Duhoviti glumac je za strane medije otkrio i škakljive momente iz svog života, a priznao je i kada je izgubio nevinost.

- Ne bih promenio baš ništa kada je gubljenje moje nevinosti u pitanju. Svi bismo mi želeli da je to iskustvo potrajalo malo duže, ali kada znam da je ta devojka u to vreme za mene bila prava, kao i ja za nju, ne postoji ništa zbog čega bih se sada kajao. Desilo se još u srednjoj školi, na jednoj od ludih žurki koje u tim godinama nismo propuštali - iskren je dečko Nine Seničar sa kojim je u vezi nešto više od dve godine.

Објава коју дели Jay Ellis (@jayrellis) дана 7. Нов 2016. у 4:25 PST

Džej je priznao je kako bi reagovao kada bi saznao da ga devojka prevarila:

- Ukoliko me devojka prevari, ne bih želeo to da saznam. Naravno, osim ako to nije toliko učestalo da me ljudi presreću na ulici i govore kako im je bilo super u krevetu sa njom. Međutim, ako se prevara desila u trenutku kada smo partnerka i ja bili kilometrima razdvojeni, ne želim da znam. Nisam dovoljno jak da pređem preko toga što se desilo i ostanem i dalje u vezi.

Објава коју дели Jay Ellis (@jayrellis) дана 4. Окт 2017. у 8:37 PDT

Inače, voditeljka i manekenka svojski se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, zbog čega retko na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa izabranikom Džejom.

- Mnogo mi znači njegova podrška. Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške – rekla je u oktobru prošle godine za magazin Hello zgodna Nina.