Celebrity News

Ups!: "Viktorijin anđeo" pao usred glamurozne revije (video)

Ups!: "Viktorijin anđeo" pao usred glamurozne revije (video)

U Šangaju je održana još jedna spektakularna revija - Victoria’s Secret Fashion Show. Glamurozno veče obeležile su raskošne kreacije, prelepi supermodeli, pevač Hari Stajls koji je nastupao na reviji poznatog modnog brenda, ali i nezgoda koja je zadesila jednu od manekenki.

Naime, Kineskinji Ming Ksi dogodila se noćna mora svake manekenke.

Ona ima grudi od dva miliona dolara: Lais je dobila čast da nosi ovogodišnji “Fantasy bra”

Dok je samouvereno šetala pistom, u jednom trenutku je zapela za tkaninu, okliznula se i pala. Simpatična manekenka ipak je sve podnela dostojanstveno i sa osmehom, brzo je ustala i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Fanovi ljuti na Điđi Hadid: Nije dobrodošla na reviju “Victoria’s Secret” u Kini zbog rasističkog ponašanja

Ming Ksi je (28) je Viktorijin  anđeo od 2013. godine i ovo je prvi put da joj se ovakvo nešto dogodilo. U intervjuu nakon revije je rekla da je "veoma razočarana u sebe, ali i "zahvalna svima koji su je podržali aplauzom kada je pala".

Pogledajte:

Međutim ovo nije bila jedina neprijatnsot ove večeri.

Hari Stajls i imao tu čast da stoji na pisti dok prelepe dame šetaju oko njega, ali sigurno mu nije bilo lako s obzirom da su tri lepotice s kojima je bio u vezi bile na jednom mestu, a pritom su izgledale nikada bolje. U pitanju su i Džordžija Fauler, s kojom je bio početkom ove godine, Sara Sampajo i Nadin Leopold. Nije mu pomoglo ni prisustvo ostalih cica koje svojim izgledom hipnotišu - Marsa Hunt, Stela Maksvel, Džozefin Skriver, Elsa Hosk, Lili Aldridž, Alesandra Ambrosio, Adrijana Lima, Kendis Svonpul, Romi Strijd, Džasmin Tuks, Tejlor Hil...

Ovako su izgledale neke od lepotica na tradicionalnom Victoria’s Secret Fashion Show-u:

A post shared by Vogue Polska (@vogue_polska) on Nov 20, 2017 at 2:16pm PST

A post shared by @onlyangel_1994_hs on Nov 20, 2017 at 9:55am PST