Celebrity News

Urnebesni komentari za prvo veče Evrovizije preplavili su Tviter, a evo kako su nazvali našu Nevenu (foto)

Urnebesni komentari za prvo veče Evrovizije preplavili su Tviter, a evo kako su nazvali našu Nevenu (foto)

Tradicionalno, Eurosong manifestacija izazvala je čitav vrtlog komentara na Tviteru, pa se tamo mogu pročitati zaista urnebesni i zanimljivi komentari na račun skoro, svih učesnika.

Evrovizija je i zvanično startovala - sinoć je završeno prvo polufinalno, a mi možemo da se radujemo - Nevena Božović će nastupati u finalu!

Našu Nevenu su mnogi poredili sa Elsom iz čuvenog crtanog filma "Frozen", a bilo je i brojnih komentara da u ekstravagantnoj haljini koju je nosila podseća na lika iz hit serije "Igra prestola".

Sa crtanim filmom "Frozen" upoređeni su i predstavnici Australije, s tim što su komentari u ovom slučaju bili malo okrutniji, pa je švedski komentator recimo istakao da njihov dolazak na binu izgleda kao "Frozen na LSD-ju".

Nije kraj poređenjima sa ostvarenjima sa malih i velikih ekrane - predstavnik Finske mnoge je podsetio na čuvenog superheroje Vulverina.

Dosta pažnje izazvao je i predstavnik Portugala Konan Oziris koji je svojim hipnotičkim plesom očarao Tviter, a mnogi su imali i različite doskočice na račun ovog nastupa.

Najkontroverzniji nastup imala je islandska grupa "Hatari", koji su se "bacakali" po bini polunagi, sa mnogo kože i bodlji na sebe, pa je sve zapravo ličilo na svojevrsnu sado-mazo egzibiciju.

- Bio je to miks gotika i hevi metala i sado-mazo fetiša - napisao je jedan od tviteraša.

Najviše komentara izazvale su predstavnice Poljske koje su na maternjem jeziku izvele pesmu "Pali się", a pevale su o vatri ljubavi u specifičnim crvenim kostimima koje Tviter zajednicu definitivno nisu ostavila ravnodušnom.

- Poljske predstavnice izgledaju kao sekta i sad su nas sve proklele - započeo je jedan tviteraš, a ubrzo se javilo još stotine njih tvrdeći slično, a mnogi su ih uporedili i sa "đavolom".

Zanimljivo je da je ova četvorka pokupila stvarno brojne simpatije, a mnogi se nadaju i da će pobediti.

- Ovo je dovoljno ludo da zaslužuje pobedu - jedna je od tvrdnji.