Celebrity News

Uspela vantelesna oplodnja, Amal Kluni nosi blizance?

Uspela vantelesna oplodnja, Amal Kluni nosi blizance?

Iako se pre neki dan spekulisalo kako je Džordž Kluni našao drugu ženu, izgleda da je njihova priča dobila sasvim drugi epilog.

Nakon šuškanja da u njihovom braku ne cvetaju ruže, kako pišu inostrani mediji, njihova porodica bi uskoro mogla dobiti još dva nova člana.

Ovaj 58-godišnjak i 17 godina mlađa supruga navodno su se podvrgnuli postupku vantelesne oplodnje, koja je uspešno odrađena.

Anonimni izvor navodi kako je Amal već četiri meseca trudna u da nosi dve devojčice kao i da porodici i prijatlejima planiraju da saopšte za vreme Božića.

Osim toga, ova trudnoća, kako kaže izvor, stigla je baš u pravom trenutku.

Paparaco fotografije Amal i Džordža Klunija dale odgovor na glasine o razvodu!

- Prolazili su kroz teško razdoblje, ali čini se da su sada rešili nesuglasice. Džordž ne izlazi toliko često kao nekada, a Amal to veoma ceni. Sada uživaju u zasluženoj sreći - rekao je dobro obavešten izvor.

Nakon vesti da im je brak u krizi i da će se razvesti, javnost je počela da spekuliše i o visini separacije. Kako je pisao britanski “Miror” od kada desila svađa koja poljuljala njihov odnos, šuška se da ukoliko stvarno dođe do toga njihov razvod mogao bi da teži 460.000.000 evra.

Budući da se ranije pričalo o otme da ovaj poznati par ne želi više dece, priča seda su se na ovaj korak odlučili kako bi spasili brak.

Podsetimo se...

Podsećamo, Džordž i Amal su se upoznali 2013. godine kada je njihov zajednički prijatelj doveo kod Džordža u kuću u Italiji. Posle toga njih dvoje su počeli da se dopisuju, a samo šest meseci kasnije Kluni je zaprosio Amal.