Celebrity News

Uživa sa ćerkama: Adrijana Lima produžila odmor na crnogorskom primorju (foto)

Uživa sa ćerkama: Adrijana Lima produžila odmor na crnogorskom primorju (foto)

Manekenki Adrijani Limi, koja uživa sa ćerkama Valentinom i Sijenom u Budvi, toliko se dopada crnogorsko primorje da je odlučila da produži letovanje. Mada je u prestonici crnogorskog turizma planirala da provede nedelju dana, brazilska lepotica se predomislila i rešila da ostane duže na odmoru. Društvo im je prethodnih dana pravio i njen bivši suprug, srpski košarkaš Marko Jarić.

Lima je za odmor iznajmila četvorospratnu vilu od hiljadu kvadrata. Okrenuta je ka ostrvu Sveti Nikola, a Lima je zakupila i privatnu plažu, zaklonjenu stenama, do koje stiže direktno iz vile, pa je nemoguće da je bilo ko vidi. U sklopu vile je i krovna terasa od 500 kvadratnih metara.

Kao nekada: Marko Jarić i Adrijana Lima zajedno na odmoru u Crnoj Gori (foto/video)

Budući da je Jarićev prijatelj, srpski biznismen Miodrag Kostić Kole vlasnik nekoliko luksuznih apartmana u ovom turističkom kompleksu, mnogi veruju da je lepa Brazilka na Markov nagovor odlučila da letuje u Crnoj Gori. Tokom njenog boravka biće pojačano obezbeđenje, kako bi Adrijana mogla na miru da uživa, a na raspologanju su joj posluga, lični trener, kuvar... Lima planira i krstarenje Bokokotorskim zalivom, ali se ne zna da li će posetiti i sever zemlje. Jarić je, pak, u četvrtak viđen na Svetom Stefanu.