Celebrity News

Vejn Runi presrećan: Posle svih skandala supruga mu rodila i četvrtog sina

Vejn Runi presrećan: Posle svih skandala supruga mu rodila i četvrtog sina

Kolin Runi, supruga najpoznatijeg engleskog fudbalera Vejna Runija, kasno sinoć objavila je vest da je rodila njihovo četvrto zajedničko dete. Tako su sinovi Kaj, Klej i Kit dobili brata. Ime prinove zbunilo je njihove fanove i englesku javnost.

Vejn Runi: Poznati fudbaler prevario trudnu suprugu

Tridesetjednogodišnja trostruka mama objavila je preko Tviter naloga da je rodila zdravog dečaka.

Ono što je iznenadilo da je porodica odmah izabrala ime za najmlađeg naslednika, a da ono ne počinje na slovo "K", kao prethodnoj trojici sinova. Kas Mek - tako će se zvati najmlađi Runi.

Naravno, ime deteta i nije bilo toliko važno u ovom trenutku, jer se Kolin porodila malo pre termina.

Svakako treba uzeti u obzir da je ovu trudnoću obeležio niz skandala, od Vejnovog pijanstva, dopisivanja i navodne afere sa starletom Laurom Simons...

Vejn Runi se kaje: Poslednja šansa za pomirenje sa suprugom

I 2010. godine Vejn Runi je, kako su tada pisali ostrvski mediji, imao afere i to sa prostitutkama. O tome je čak i pisao svojoj ženi, u nameri da okaje grehe.

Zanimljivo je i da je Kolin neposredno pred katolički Božić odlučila da oprosti Vejnu sve izlete i da se vrati u njihov porodični dom koji je napustila tokom leta 2017. godine.

Dok fudbaler nije preduzeo sve mere da mu se porodica vrati Kolin je živela sa decom kod roditelja.

O svemu što se prethodnih devet meseci događalo u ovoj porodici, moglo se čuti samo u naznakama.

- Vejn je divan otac, a greške koje je pravio su vrlo nesmotrene i glupe. U njegovu ljubav i privrženost ni deca ni ja nikada nismo sumnjali - rekla je svojevremeno Kolin Runi.