Celebrity News

Velika proslava za poseban dan Dragane Mirković

Velika proslava za poseban dan Dragane Mirković

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić imaju poseban razlog za slavlje.

Naime, oni danas uživaju u njihovom danu i obeležavaju 17 godina braka. Sreću i radost podelili su sa prijateljima uz tortu i piće, a pevačica je fotografiju sa zabave postavila na društvene mreže i zahvalila se svim koji su im zatim poželeli sreću u daljem zajedničkom životu.

Dragana je nedavno za naš magazin ispričala kako ona i suprug proslavljaju godišnjice, ali i otkrila kako je ova ipak posebna zato što su iza sebe ostavili stresan događaj - Tonijevu operaciju  nakon što su lekari ustanovili da ima aneurizmu na mozgu.

– To je svakako važna godišnjica, naročito zato što smo prošli kroz težak period, ali kada malo bolje razmislim, nama je svaka do sada bila posebna na svoj način. Imamo običaj da jubileje obeležavamo velikim slavljima dok su ostale rezervisane za romantične provode. Toni je uvek taj koji osmisli način na koji ćemo provesti taj dan jer ima mnogo originalnih ideja. Zato strpljivo čekam da vidim kako će me iznenaditi ovog puta jer znam da će biti nešto neočekivano – rekla je nedavno doskorašnja članica žirija takmičenja “Pinkove zvezde”.