Celebrity News

Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

Kako 2019. godina polako curi, u ovom tekstu iskoristićemo priliku da se prisetimo svih onih predivnih trenutaka u životima poznatih o kojima smo pisali. Venčanja slavnih definitvno su jedna od mnogobrojnih lepih stvari o kojima smo vas redovno izveštavali, te je sada, kako pravila nalažu, došlo vreme da sumiramo utiske.

Budući da su svadbe poznatih ličnosti veoma interesantne javnosti jer su za njihovu realizaciju neretko izdvojene basnoslovne cifre novca, sa druge strane postoje i one koje su bile male, skromne u krugu porodice i prijatelja, a o kojima se opet pisalo.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat teniserke Ane Ivanović pred 250 zvanica izgovorili su sudbonosno “da” u jednom elitnom prestoničkom hotelu. Za naš magazin "Story" svojevremeno su izneli utiske nakon svadbe i otkrili kako su tekle prepreme:

Pripreme za venčanje bile su veoma uzbudljive, ali i pomalo naporne jer smo se trudili da sve protekne u najboljem redu. Trema nas je stigla tek pred početak ceremonije – objašnjavala je tom prilikom Dragana, koja je istakla da su i Miloš i ona bili sigurni da će na kraju sve biti savršeno, što im je znatno umanjilo tenziju. Zatim hvali i angažovanost koju je iskazao i sam mladoženja prilikom priprema.

Posle Sanje porodila se i Dragana Džajić: Stigao naslednik, brat Ane Ivanović postao tata

– Jedna od brojnih vrlina koje krase Miloša sigurno je i odgovornost. Takav je u svemu. Odgovoran je prema sebi i prema nama. Samim tim, osećao je potrebu da sve bude onako kako smo zamislili. Retko je da se muškarac toliko angažuje oko sopstvene svadbe, ali Miloš je izuzetak – istakla je Dragana.

– Dragana je bila zadužena za dekoraciju, dok sam se ja bavio protokolom. Još jednom je potvrdila da je veoma kreativna i da ima nepogrešiv stil. To je dokazala prvo u svom poslu dizajnera, a potom i tokom pripreme venčanja – kaže mladoženja. Naime, 16. decembra Dragana je na svet donela i njihovog naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Vid.

Na narednim stranama podsetite se ostalih venčanja poznatih koja su nam oduzela dah...

Nevena Božović i pilot Nikola Ivanović su za svadbu 20. aprila po nekim tvrdnjama potrošili 70.000 evra, a pevali su Petar Grašo, Jelena Tomašević i The Frajle. Nevena je oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera za tu priliku. Dala mu je osnovne smernice kako želi da izgleda njena venčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 evra.

PRVI PUT U JAVNOSTI SA BURMOM: Nevena ispraćena na “Evroviziji”, a dok je držala zastavu svi su gledali u njene ruke (foto)

https://www.instagram.com/p/BkD1Pg_n2q7/?utm_source=ig_embed

U Hramu Svetoga Save mladenci Danijela Karić i Ivan Mileusnić pred Bogom jedno drugom izgovorili sudbonosno “da”, a brojne zvanice, prijatelji i porodica, okupile su se kako bi sa njima podelili ovaj poseban dan. Mlada i mladoženja su se odlučili za veoma neobičan autfit kojim će se sigurno ponositi Srbija. Naime oni su odlučili da ponesu srpsku tradicionalnu narodnu nošnju.

NEĆETE VEROVATI KAKAV PLAN Danijela Karić i Ivan Mileusnić imaju ZA SINA (video)

Venčanje Lole Smiljanića i Tamare Čupković je veopma popraćeno u javnosti. Mlada je ponela duboli dekolte, a goste je oduševila mladalačka torta na četiri sprata ukrašena cvećem.

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save a lepa mlada blistala je u venčanici koju je blakanska diva nosila na svojoj svadbi pre 24. godine.

Veljko Ražnatović otkrio datum kada će mu supruga Bogdana roditi sina

Srpski košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja Mis Srbije Milica Jelić venčali su se danas u Hramu Svetog Save. Slavlje posle dirljive ceremonije upriličeno je u jednom luksuznom beogradskom hotelu a na luksuznoj lokaciji prisustvovalo je oko 400 zvanica.

Naš proslavljeni plivač Ivan Lenđer prelepoj Kareni pred matičarem rekao je da u Gradskoj kući u Zrenjaninu, gde su pred matičarem izgovorili zavete, a svadbu u crkvi planiraju već sledeće nedelje. Karena je iz Sao Paola i radi kao stjuardesa u jednoj svetski poznatoj avio-kompaniji. Ivana je upoznala u Dubaiju, samo mesec dana nakon što je on otišao tamo da radi,

Knez Dušan Karađorđević, najmlađi sin princa Aleksandra P. Karađorđevića i Barbare od Lihtenštajna, i njegova višegodišnja devojka Valerija de Muzio ispratili su tradiciju srpske monarhije i venčali se na Oplencu, u Crkvi Svetog Đorđa.

Naša poznata manekenka Mina Cvetković udala se za dugogodišnjeg partnera Itana. Dizajnerka Marija Tarlać, čiju je haljinu poznata Nišlijka i nosila, otkrila je kako je lepotica izgledala na dan svog venčanja… Mina je sudbonosno “da” rekla u modernoj, izazovnoj haljini, koje je savršeno ukombinovala sa cipelama koje su inače omiljeni model brojnim poznatim damama, poput Viktorije Bekam i Ane Ivanović.

https://www.instagram.com/p/B3jRn_OARCl/?utm_source=ig_embed

Poznata voditeljka Ivon Jafali izgovorila je sudbonosno “da” dugogodišnjem partneru, inženjeru Vladislavu Veloviću, a venčanje je održano u srpskoj prestonici. Ivon Jafali zablistala je u nesvakidašnjoj venčanici, tokom proslave dogodio se i tradicionalni, prvi ples para, a veselju su prisustvovale i pojedine javne ličnosti, poput Adrijane Čortan

https://www.instagram.com/p/BxnB0yiosOQ/?utm_source=ig_embed

Popularni glumac Kris Prat oženio je ćerku Arnolda Švarcenegera, Ketrin Švarceneger (29) nakon godinu dana veze. Tajna svadbena ceremonija se odvila pod velom misterije i daleko od očiju javnosti, a popularna porodica se potrudila da na sve načine dobro obezbedi Krisa i Ketrin, te da inostrani fotografi ne uspeju da ih slikaju. Ipak, strani paparaci su uspeli da ih uslikaju.

Slavna manekenka Hajdi Klum i njen izabranik, muzičar Tom Kaulic danas će se zavetovati na večnu ljubav. Za ovaj čin oni su izabrali italijansko ostrvo Kapri, gde su stigli u društvu najbližih. Oni će, kako pišu strani mediji, danas na ovom romantičnoj ostrvu da ponovo izgovore bračne zavete i naprave veće slavlje.

Nakon što je na medenom mesecu pokazala BURMU, Hajdi Klum sada pokazala GOLE GRUDI! ŠOK! (foto)

Fudbaler Serhio Ramos i njegova izabranica voditeljka i model Rubin Pilar zgovorili su sudbonosno da pred mnogobrojnim zvanicama koje su se našle u Sevilji gde je i bilo organizovano veselje. Kako su pisali strani mediji, Serhio Ramos i Rubin Pilar želeli su maksimalno da uživaju u proslavi te su upravo zbog toga oraganizovali da im na venčanju peva grupa AC/DC za čiji nastup su izdvojili više od milion evra.

LUKSUZNA SVADBA: Fudbaler i njegova izabranica staju na ludi kamen, a ovo je ŠOKANTNA CIFRA koju su izdvojili samo za muziku

Svi španski, ali i brojni svetski mediji, pratili su venčanje Rafaela Nadala i Marije Fransiske Pereljo na luksuznom imanju La Forteleza na Majorki, a iako su mladenci pokušali da sakriju detalje slavlja, pojedini su ipak dospeli u javnost. Naime, gosti su minibusevima otišli do imanja La Forteleza, a u autobusima su pronašli kartice sa porukom Rafela i Marije.

Plakao je kao malo dete: Nadalove suze gledao je CEO SVET! (video)

https://www.instagram.com/p/B3x6I3ogm0P/?utm_source=ig_embed

Glumica Dženifer Lorens udala se za Kukija Marunija na Rhode Islandu, prenose američki mediji. Venčanje se održalo u luksuznoj vili, a dan samog dana venčanja držalo se u velikoj tajnosti. Ceremoniji su prisustvovale brojne holivudske zvezde među kojima i Ema Stoun, Ejmi Šimer, Adel, Sijena Miler, Kameron Dijaz, Kris Džener…

“VERENIČKA HALJINA” izazvala veliku pažnju! Dženifer NIKAD BOLJE zablistala na dan INTIMNE VERIDBE! (foto)

https://www.instagram.com/p/B307mvZBgwm/?utm_source=ig_embed

Gabrijela Vindzor, ćerka princa Majkla od Kenta, brata od strica kraljice Elizabete, na večnu ljubav zaklela se biznismenu Tomasu Kingstonu. Baš kao i Megan Markl i princeza Eugenija, i ova 38-godišnja dama sudbonosna “DA” rekla je u kapelici svetog Đorđa u Vindzoru, a nikog nije začudilo što se se Britanci brže bolje bacili na upoređivanje njene venčanice sa ostalim dama sa kraljevskog dvora.

Unuka Grejs Keli, Šarlot Kaziragi (32) udala se juče za Dimitrija Rasama u Kneževskoj palati u Monaku na isto mestu gde se venčala i njena baka. Par je sklopio građanski brak, dve godine nakon početka zabavljanja i godinu dana nakon veridbe. Ceremonija je prošla u intimnoj atmosferi i svečanom ručku, a interesantna činjneica da je tradicija u kneževskoj porodici Monaka nalaže da se najpre sklopi građanski, a zatim crkveni brak.

https://www.instagram.com/p/ByNEO-JHRMf/?utm_source=ig_embed

Prelepa Turkinja koja je u sapunici “Ćerke” glumila stariju kći Hazan, izrekla je sudbonosno da svom izabraniku Barıšu Jurtčua kog je upoznala pre dve i po godine i to na snimanju video spota i odmah se zaljubili na prvi pogled. Venčanje slavnog turskog para održano je u mondenom turskom letovalištu Češme, a Deniz je na venčanju blistala u snežnobeloj, raskošnoj venčanici spuštenih ramena i bogato ukrašenog korseta.

https://www.instagram.com/p/B2G6HU1BQGp/?utm_source=ig_embed

Pevač Džo Džonas i zvezda serije “Igra prestola” Sofi Tarner, iznenadno su se venčali u okviru tajne male ceremonije u Las Vegasu, gde im je matičar naravno bio čovek maskiran u Elvisa Prislija. Vest o ovome je na Instagramu objavio muzičar Diplo, koji je uz snimak venčanja napisao:

– Kratko ću samo da odradim ovo venčanje – a posle se mogao videti i trenutak kada je glumica ušla u kapelu dok su muzički duo Den i Šej izvodili akustičnu verziju njihove omiljene pesme Speechless.

https://www.instagram.com/p/Bw8-eHIDlCV/?utm_source=ig_embed

Kako je preneo “People”, glumica Hilari Daf napokon se udala se za svog partnera Metjua Komu, a ceremonija venčanja održana je daleko od očiju javnosti. Kako su pisali inostrani mediji, dugogodipnji par Hilari i Metju na ludi kamen stali su u Los Anđelesa, a pre nekoliko časova lepa glumica belodanila je svojim pratiocima i fanovima prvu slika sa venčanja.

– Venčanje se održalo u njenoj kući. Bilo je malo i nepretenciozno. Došli su samo članovi porodice i bliski prijatelji. Ceremonija je počela na zalazak Sunca – rekao je izvor blizak par, pisala je Azra.

https://www.instagram.com/p/B6Zh_Ymp31v/?utm_source=ig_embed