Celebrity News

Verenica Darka Lazića se konačno oglasila nakon navoda o RASKIDU i VIŠE NEMA ZABUNE

Verenica Darka Lazića se konačno oglasila nakon navoda o RASKIDU i VIŠE NEMA ZABUNE

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da su se Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić otpratili sa Instagrama, kao i da je Marina izbrisala zajedničke slike, ona je rešila da otkrije šta se zapravo dogodilo.

- Nije bilo ništa štrašno, malo smo se sporečkali pa sam iz inata to uradila. Malo me rade hormoni - kaže za "Blic" Marina koja je pre par meseci rodila sina Alekseja folk pevaču i dodaje:

- Taj profil zapravo ni ne vodi Darko, a i kad on kači fotografije retko kači gde smo nas dvoje. Onda sam razmišljala zašto bih samo ja kačila naše slike, pa sam rešila da promenim i naslovnu fotografiju na kojoj smo zajedno. Malo sam mu terala inat, ma klasična trudnica i hormoni, šta da vam kažem - priča Marina i ne krije da između nje i pevača ima trzavica u vezi.

- Ma naravno da se ponekad svađamo, sve je to normalno u vezi i braku, pogotovo kad imate malo dete. Darko nije savršen, ali ja prihvatam njegove i dobre i loše strane. Ja sam ga birala, to mi je što mi je - nasmejano kaže Marina za "Blic" i ističe:

- Ma mi se volimo više nego ikad i sve je kod nas u najboljem redu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darko Lazarovic (@darkolazarovic_official) дана 28. Јул 2019. у 2:29 PDT