Celebrity News

Verica Rakočević otkrila jezive detalje prvog sastanka sa Veljkom!

Verica Rakočević otkrila jezive detalje prvog sastanka sa Veljkom!

Verica Rakočević po prvi put iznela nepoznate detalje upoznavanja sa svojim 35 godina mlađim suprugom 

Modna kreatorka Verica Rakočević (71) i kompozitor Veljko Kuzmančević (36) početkom 2019. godine našli su se u centru pažnje nakon objave na Instragramu da su obnovili bračne zavete na Zanzibaru.

Verica Rakočević: Nikakva šminka vam ne može dati trajni osećaj sreće, posvetite se sebi na pravi način

S obzirom na to da je i sam čin venčanja izazvao opštu pometnju, javnost im nije predviđala svetlu budućnost i to sve zbog velike razlike u godinama. Prošlo je sedam godina njihove ljubavi a njih dvoje opstali su uprkos zlim jezicima.

U siboru u emijisiji zabavnog karaktera "Magazin In" Sanja Marinković je kao i uvek ugostila zanimljva imena domaćeg šoubiznisa a između ostalog gosti bili su Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević. Ovom prilikom pričala je kako su njih dvoje upoznali. Ispostavilo se da su ovi detalji koje je iznela Verica do sad bili nepoznanica javnosti.

Verica Rakočević: Superbaka šesti put

Evo šta je rekla slavna kreatorka:

- Odveo me je u divljinu. U šumu, na preživljavanje. Da bi me zadivio, Veljko je nakupio puno puževa i spremio ih. To je jedino što smo mogli tamo da pojedemo - otkrila je Verica a potom se Veljko nadovezao:

- Ja sam hteo da budem taj fazon, kao ženu odvedem u šumu i zadivim je. Mišiće da pokazujem, nisam imao, tako da mi je jedino ostalo da hvatam puževe i moram da priznam da je to prošlo super -zaključio je violinista.

Verica Rakočević otvorila vrata svog doma: Veljko je moja svetlost (foto)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević - Sedam rajskih dana na Kendua plaži

Zanzibar, divno zeleno ostrvo uz zapadnu obalu Tanzanije za obnovu zaveta bio je pravi turistički hit. Prvi deo njihovog odmora bio je ispunjen akcijom od jutra do večeri, a drugi će pamtiti po predivnom redvorju raja koji ih je oplemenio.

– Ako ste čuli da je Zanzibar predvorje raja, u to ćete poverovati čim kročite na njegovo tlo. Zahvaljujući odličnim vodičima, bili smo u kući u kojoj je rođen Fredi Merkjuri, na divnoj farmi začina, posetili smo magično ostrvo koje je nekada bilo zatvor, a danas je rezervat velikih kopnenih kornjača. Iako smo do sada obišli mnoga fantastična mesta, Kendua plaža je naš najlepši doživljaj. Mislim da nigde na planeti ne postoji lepša voda nego u tom delu Indijskog okeana - rekla je Verica Rakočević dok je Veljko imao drugačiju perspektivu.

Nikakav luksuz im ne treba: Evo kako letuju Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

- Neverovatan je njihov stav prema životu i način razmišljanja. Bilo je trenutaka kada sam imao utisak da su afrički crnci poreklom Crnogorci. Sve je opušteno, svakodnevni pozdrav je “hakuna matata” (nema problema), u restoranu se piće i hrana čekaju dva sata… Na ostrvu se vreme do te mere uspori da nismo znali ni koji je dan, a nije nas ni bilo briga.

Verica Rakočević oduševljena zrelošću koju Veljko pokazuje u njihovom braku

Verica Rakočević nekoliko puta je istakla da je sigurna da je njihova povezanost mnogim ljudima nejasna, ali tome ne pridaje značaj. Sa druge strane, Verica ističe da su  za nju mnogo nenormalniji brakovi supružnika koji su istih godina.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Razdire nas velika bol

- Veljko u mnogim stavovima pokazuje zrelost kakvu nikada u životu nisam primetila ni kod jednog muškarca. S druge strane, on je umetnik, što podrazumeva dozu infantilnosti i ludila. Svakako, razlika od 35 godina ne može da se ne oseti. Koliko god da je on pametan i zreo, ja imam tri i po decenije više iskustva od njega. Tako se dešava da primetim da u nekim situacijama reaguje kao ja kada sam bila u tim godinama. Razumem da je mnogim ljudima nejasna naša veza, međutim, po meni su mnogo nenormalniji brakovi supružnika koji su istih godina, ali muž vara ženu gde god stigne, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Jedina teška stvar koju naš odnos nosi jeste to što Veljko sa mnom ne može da ima decu, ali ne bih rekla ni da je to njegova žrtva, već je izbor koji je trenutni. Možda se jednom i promeni. 

Evo kako je Verica Rakočević izgledala: ISPLIVALA fotografija dok joj je sin bio beba

Slavnoj kreatorki od novca mnogo je bitnije da pored sebe ima muškarca koji je lini srećnom.

– Istina je, izdražavam ga. To je činjenica, ako je nekome bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Mnogo mi je važnije to što pored sebe imam muškarca koji me čini srećnom, s kojim uživam u svakom provedenom trenutku i s kojim vodim najzanimljivije razgovore.