Celebrity News

Veridba na Dan zaljubljenih - Filip Živojinović i Aleksandra Prijović: Rekla sam da! (foto)

Veridba na Dan zaljubljenih - Filip Živojinović i Aleksandra Prijović: Rekla sam da! (foto)

Nema sumnje da će pevačica Aleksandra Prijović ovaj Dan zaljubljenih pamtiti kao najlepši u životu! Za to je kriv njen partner Filip Živojinović koji je odabrao baš dan ljubavi kako bi je pitao da se uda za njega. I ne samo to, kako bi magija bila potpuna kao lokaciju za to izabrao je sunčan Majami gde par uživa već nekoliko dana.

Divne vesti buduća mlada podelila je sa fanovima na Instagramu i pokazala svoj verenički prsten:

– Rekla sam da – napisala je Aleksandra, dodavši emotikone prstena, srca i šampanjca.

Čestitke pristižu sa svih strana, a Aleksandra i Filip ne mogu biti srećniji!

– Filip je prvi dečko kome se poveravam više nego roditeljima, a tako je od početka naše veze. Već prvog dana osetila sam da je on neko kome mogu bezgranično da verujem i baš je onakav kakvim sam zamišljala svog idealnog muškarca - rekla je Aleksandra, koja živi svoju bajku, jednom prilikom za "Story".

Podsećamo, dok je kao devojčica gledala “Grand paradu” i imitirala izvođače sa improvizovanim mikrofonom u ruci, Aleksandra Prijović sanjala je o tome da jednog dana postane popularna pevačica, a život joj je dao i mnogo više. Nakon višegodišnjeg vrednog rada, atraktivna brineta stekla je velike simpatije publike, pre svega zahvaljujući izuzetnim vokalnim sposobnostima. Ipak, prava popularnost došla je tek kada je 2015. godine počela da se zabavlja sa sportskim menadžerom Filipom Živojinovićem, koji je postao njen najvažniji oslonac u životu.