Celebrity News

Vesna Dedić dobila PRIMAMLJIVU PONUDU od BOGATOG RUSA, OVAKO je reagovala

Vesna Dedić dobila PRIMAMLJIVU PONUDU od BOGATOG RUSA, OVAKO je reagovala

Spisateljica Vesna Dedić već nekoliko dana uživa u Crnoj Gori, a kako je imala promociju svog romana u jednom od najluksuznijih letovališta, njoj se udvarao bogati Rus.

Markantni Rus je strpljivo iz obližnjeg restorana posmatrao Vesnu kako potpisuje knjige, a njen osmeh ga je posebno kupio, pa je po završetku promocije skupio hrabrost i prišao joj. On ju je prvo na šmekerski način obasipao komplimentima da bi je na kraju pitao da sedne sa njim.

Međutim, spisateljica i voditeljka ga je odbila.

- Vesna je vrlo kulturna dama. Pažljivo je slušala sve što joj govori, zahvalila mu se na divnim rečima, ali mu je rekla da ne može da prihvati da sedi sa njim zbog prijatelja koji su je čekali i činjenice da letovanje posle pet dana sa Sanjom Marinković nastavlja u Pržnu sa kćerkom Lenkom - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Kada je shvatio da ipak s Vesnom neće uspostaviti dublju komunikaciju, Rus ju je pozdravio lepim rečima i zatražio da mu pokloni njen roman „Ne gledaj preko ramena” sa posvetom.

- Kao veliki profesionalac, Vesna mu je dala roman, a Rus se osmehnuo i otišao u drugi restoran dok je Vesna nastavila da uživa u drugom sa svojom prijateljicom Sanjom Marinković. Njih dve su naručile školjke i vino i posmatrale zalazak sunca. Mnogo im prija Crnogorsko primorje i ne skidaju osmeh - dodaje izvor.

Sutradan, Vesna se čula sa svojom prijateljem iz Crne Gore, s obzirom na to da je tamo živela do studija, a onda sa njima krstarila Crnogorskim morem.

- Uživam u Crnoj Gori. Promocija knjige „Ne gledaj preko ramena” je odlično prihvaćena, Crnogorke su oduševljene i šalju mi da su zadovoljne romanom i da su se mnoge pronašle u njemu - rekla nam je Vesna, koja puni baterije za novu sezonu „Balkanske ulice”.

Inače, Vesna Dedić i Sanja Marinković su na društvenim mrežama dobijale komplimente zbog fotografija u kupaćem kostimu.