Celebrity News

Vesna Dedić sa ćerkom priča o svemu: Baš u porodicama gde je seks tabu tema, deca pođu dosta krivim putem

Vesna Dedić sa ćerkom priča o svemu: Baš u porodicama gde je seks tabu tema, deca pođu dosta krivim putem

Proslavu povodom jubilarnog rođendana, na kojoj je okupila najbliže prijatelje, Vesna Dedić proslavila je u jednom beogradskom restoranu. Uz jelo i vino slavilo se do kasno u noć.

- Meni je Josif Tatić, kada sam ga u emisiji `Balkanskom ulicom` pitala da li voli da ide u kafane, rekao: `Za mene se bar to zna`. Tako se i za mene zna da volim balade i vino - kaže kroz smeh Vesna Dedić.

Prema njenim rečima, ne krije kada je tužna, pa tada i suze same krenu.

- Ja stalno plačem, ne zato što imam 50 pa žene i majke u tim godinama plaču, već zato što sam emotivna. Čak mi je pre neki dan jedan vidovnjak pred kamerama rekao da sam zdrava, ali da je moj najveći problem što sam vrlo empatična, što probleme, emocije i raspoloženja drugih ljudi primam na sebe. S jedne strane, to se privatno teško nosi, s druge strane - dobro je biti moj prijatelj, zato što sam brižna, a zbog toga su i moje emisije i romani tako emotivni - priča Vesna.

Na pitanje da li joj je vidovnjak prognozirao da će se 2018. godine udati, Vesna kaže:

- Nije. Nikada se više neću udavati. Nisam uporna žena, ni uporan novinar. Kada nekog gosta zovem da mi dođe u emisiju, a on kaže neću, ja kažem dobro i više ga nikada ne zovem. Tako je i sa brakom - jednom se udala, jednom se razvela i nema potrebe više.

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna) дана 11. Нов 2017. у 12:11 PST

Sa bivšim suprugom je, kaže, u jako lošim odnosima.

- Bivši brakovi, tačnije odnosi bivših supružnika razlikuju se samo u odnosu na dete. Neki očevi i majke uspevaju i posle razvoda da budu vrhunski roditelji, neki ne uspevaju. Ja moram da kažem da nisam uspela - iskrena je Vesna.

Za svoju šesnaestogodišnju ćerku Lenku kaže da joj je najvažnija osoba na svetu, ali da je nikada nije savetovala kada je pravo vreme za brak.

- Rekla sam joj da može da se uda sa 15, sa 20 ili nikada. Ja nju vaspitavam kada je reč o školi, interesovanjima, prijateljstvima, ljubavima i seksu - da radi ono što želi. Rekla sam joj da radi što joj srce hoće i da ne radi ništa samo da bi udovoljila drugom. Radi sve misleći na sebe, svoje želje, a da pritom ne ugrozi svoje zdravlje i da nikog ne izda - priča ona.

Prema njenim rečima, za njih dve ne postoji tabu tema.

- Baš u porodicama gde je seks tabu tema, deca pođu dosta krivim putem, i nose se sa mnogim zabludama - naglašava ona.