Celebrity News

Vesna Zmijanac BEZ DLAKE NA JEZIKU progovorila o golotinji, ljubavi, ali i Nikolijinom pevanju!

Vesna Zmijanac BEZ DLAKE NA JEZIKU progovorila o golotinji, ljubavi, ali i Nikolijinom pevanju!

Progovorila je o raznim temama, a mnogima će biti interesantno ono što ima da kaže...

Folk pevačica Vesna Zmijanac ima zavidnu karijeru, koja traje već decenijama, a nije poznato da je napravila prve muzičke korake još kao veoma mala.

- Sećam se da sam već sa sedam godina pevala deci iz moje ulice i držala prave koncerte, koji su dugo trajali. Te svoje prve nastupe sam završavala teatralno i uvek sam publici bacala deo odeće na kraju koncerta.

Vesna se uvek isticala hrabrim kombinacijama, a i danas je jasnog stava po tom pitanju.

- Uvek sam bila smela, a tada sam imala čime da se pohvalim. Kada bih tako nešto danas uradila, bilo bi smešno. To vreme su obeležili moji stajlinzi koji su neponovljivi i nikada neće izaći iz mode. Neke od tih stvari čuvam, a neke elegantnije komade je uzela Nikolija. Ne smeta mi kada se pevačice skidaju, ali mora da se zna zašto i kada se to radi. Golotinja mora da ima smisla.

Ona je važila za jedan od najvećih seks simbola u to vreme.

- Mnogi mi i danas kažu da i dalje zračim seksepilom, ali ja u to ne verujem. Uvek imam neke zamerke. I kada sam imala 20 godina, sebi nisam bila savršena, a kamoli sada, kada sam baka. Iskreno, u mojim godinama mi više nije bitno kako izgledam, bitno mi je da sam zdrava i da mogu da pevam, sve drugo je zanemarljivo.

Njena ćerka Nikolija je jedna od popularnijih mlađih pevačica kod nas, ali Vesna misli da njena ćerka nema način da pokaže pravu emociju u svom glasu.

- Kada je rekla da će se baviti pevanjem, ništa se nisam pitala, a tako je i danas. Ona dosta sluša Relju, što je i bolje, jer imaju sličan muzički stil. Meni je samo žao što ona ima divnu emociju u glasu, možda čak i lepšu nego ja, jedino nema dobar način da to pokaže. Svi veliki hitovi nastali su iz neke teške muke, a ona je nije nikada doživela. I baš zbog toga Nikolija ne može da pokaže tu divnu i moćnu emociju.

Vesna je progovorila i tome kako je nekada izjavljivala ljubav, a kakva je danas po pitanju romantike. Zbog razvitka tehnologije mnogo toga se promenilo.

- Kada sam bila mlada, to je bila milina, ali i muka. Pisala sam ljubavno pismo po sedam dana. Pišem, pa brišem, pa novi papir, pa bacaj... Pa kada pošalješ, druga muka stiže, da li je stiglo, pa kada će da mi odgovori, a danas je potpuno drugačije. Pošaljem poruku, vidim da li je pročitano ili nije i sve znam. Odgovor stiže veoma brzo, nema mesta za romantiku.