Celebrity News

Vesna Zmijanac o slavnoj koleginici: Brena je šoumen, a ja sam pevač, umetnik

Vesna Zmijanac o slavnoj koleginici: Brena je šoumen, a ja sam pevač, umetnik

Pevačica Vesna Zmijanac bila je gost na bugarskoj TV Nova u emisiji "Na kafi" gde je otvoreno govorila o odnosu sa koleginicom Lepom Brenom i o tome šta misli o njenim pesmama.

Naime, krajem osamdesetih godina Vesna i Brena bile su najpopularnije folk pevačice u SFRJ, ali i najveće rivalke. Sada je voditeljka pomenute emisije Svetlana Vasileva pitala Vesnu da li je istina da su zvezde godinama bile u zategnutim odnosima, a evo kako je Zmijanac to objasnila:

Објава коју дели LEPA BRENA (@lepabrenaa_fp) дана 8. Окт 2017. у 1:01 PDT

- Znate šta, kad hoćemo reklamu, mi se dogovorimo. Brena i ja smo uvek bile konkurencija, rivalke. S tim što je Brena šoumen, a ja sam pevač, umetnik. Nas dve se dogovorimo da budemo u konfliktu. I onda je drama mesec dana, a mi sedimo u restoranu i pijemo kafu. Ili putujemo negde po svetu - ispričala je Vesna i oduševila fanove, prenose novosti.rs.

"Kraljica tuge" dotakla se teme Breninog aktuelnog dokumentarnog filma "Lepa Brena i godine 'Slatkog greha'" za koji je dobila poziv od slavne koleginica da učestvuje u njemu.

- Zvala me je da kažem nešto o njoj u dokumentarnom filmu. Niti je ona mogla da bude velika bez mene, niti ja bez nje. Imamo potpuno drugačije karijere. Moja publika je ozbiljna publika, koja voli dobru i ozbiljnu pesmu. Brenina publika su bila deca, ona je pevala pesmice "Čačak, Čačak" a ja "Svatove", "Kad zamirišu jorgovani" i sve teške kompozicije - bio je zaključak Vesne Zmijanac.