Celebrity News

Viktorija i Dejvid Bekam pred totalnim pucanjem, sve je propalo!

Viktorija i Dejvid Bekam pred totalnim pucanjem, sve je propalo!

Viktorija i Dejvid Bekam pre nekoliko meseci obeležili su 20-u godišnjicu braka, međutim, u poslednje vreme u njihovoj zajednici dešavaju i ne tako lepe stvari

Budući da Viktorija i Bekam uživaju u svojoj ljubavi i odrastanju svoje dece, slavna Poš jednako je ponosna i na njenu modnu liniju koju je podigla na noge pre deset godina. Njena odeća postala je iznimno popularna među bogatim i slavnim ljudima, a modni kritičari kada je iznedrila svoju modnu kolekciju, bili su oduševljeni.

Međutim, kako pišu strani mediji a prenosi Story.hr stvari su krenule nizbrdo i to vrtoglavo.

Viktorija i Dejvid Bekam u panici od bankrota

Naime, njena kompanija ostvarila je ogromni novčani gubitak a kako se ističe. samo u 2018. godini izgubila je preko 12 miliona funti. Iako njeni financijski stručnjaci tvrde da razloga za strah nema, Viktorija je, kako otkrivaju njeni bliski prijatleji u konstantnoj panici.

- Posao je gotovo pa propao, a i Viktorija i Dejvid su svesni da je gotovo. Viktorija je već danima u suzama. Sve je u rasulu - govori izvor blizak ovoj poznatoj porodici.

- Dejvid je svestan da je njegova supruga uzrujana, ali istovremeno, tvrdi da moraju da misle  decu i da nikako ne bi trebalo da nastave sa gubljenjem miliona. Moda je teška stvar i Dejvid  pokušava ohrabriti Viktoriju. Govori joj kako ne sme da bude tako stroga prema sebi, ali sa druge strane, ipak odmah mora da reaguje - završio je izvor.

Želi da prikaže svetu drugačiju sliku o sebi: Viktorija Bekam IMA NOVI PLAN, a na njenom putu prepreka je Dejvid

Budući da je imala zavidnu karijeru kao članice popularne pop grupe "Spice Girls" poznata dizajnerka i majka četvoro dece, svoju popularnost stekla je tek kada je osnovala svoj brend.

A, prema pisanju stranih medija, suprug poslednji put nije hteo da joj pomogne kada su finansije u pitanju.

Inače, kada nije u medijima koji često nagađaju kako se razvodi, Viktoriju prozivaju kako je loša majka. Iako naizgled ima odličan odnos sa sinovima, 20-godišnjim Bruklinom, 17-godišnjim b, 14-godišnjim Kruzom i osmogodišnjom Harper Seven, koje je dobila u braku s bivšim fudbalerom, 44-godišnjim Dejvidom Bekamom, iskreno je i javno priznala kako bi njena deca najradije htela da “ona ne postoji”.

Viktorija i Dejvid Bekam u julu 2019. proslavili 20. godina braka

Dejvid i Viktorija Bekam pre nekoliko dana obeležili su 20-u godišnjicu braka i podelili emotive posvete jedno drugom na Instagramu uz fotografije iz prošlosti.

Sada je poznati par otkrio da je svoj dan obeležio kako dolikuje, specijalnom privatnom turom kroz Versajski dvorac koji se nalazi nedaleko od Pariza i okružena je sa 815 hektara parkova.

Bekamovi proslavili 20 godina braka na najluksuznijem mestu, ODUŠEVIĆE VAS NJIHOVE FOTKE

Viktorija i Dejvid oduševljeni su što su baš tamo proslavili dve decenije braka, a kako im je bilo podelili su sa svima na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BziIHgnpOX2/?utm_source=ig_embed

Međutim, proslava dvadesetogodišnjice braka dobila je svoj final touch.

Jubilej dugogodišnje ljubavi proveli su na sajmu britanske letnje sezone Hide Park na nastupu Barbare Strejsend gde su uživali u njenom izvođenju, ali i performansu Lajonela Ričija.