Celebrity News

Vlada Vuksanović iskreno o bebi Valentini, očinstvu i kako se lepa Dahiana snašla u Srbiji

Vlada Vuksanović iskreno o bebi Valentini, očinstvu i kako se lepa Dahiana snašla u Srbiji

Zgodni maneken Vlada Vuksanović pre nekoliko dana dobije svoje prvo dete - ćerku Valentinu a sada je, kako prenose domaći mediji iskreno progovorio o očinstvu ali i svojoj predivnoj supruzi, Dahiani. 

Budući da je Vladi i lepoj Dominikanki ovo prvo dete, zgodni maneken, koji je javnosti poznat i po vezi sa Natašom Bekvalac, o pprvim danima nove uloge, rekao je sledeće:

- Za sada mi ide dobro, snalazim se, nisam bio nervozan. Uvek čujete da je teško, a kada doživite, dobije se dimenzija koliko je to ozbiljno. Kada ljubav preovladava, ništa nije problem. Beba je prvi put došla kući sinoć, bila je mirna prvih sat vremena, a posle ne - rekao je Vlada i priznao kako se snašla njegova izabranica:

https://www.instagram.com/p/Bx-IIb3oY8J/

- Mama se snašla odlično. Pet od pet.

Njih dvoje dugo su krili svoju ljubav, a kako Vlada kaže, o sreći ne treba mnogo da se govori.

Vlada Vuksanović objavio prvu sliku ćerke, Instagram zanemeo na ovaj prizor (foto)

- Video sam da se o sreći ćuti i da ne treba puno da se priča. Na kraju je na naše venčanje došao najuži krug porodice, tako sam uvek zamišljao. Brzo smo se razumeli. Ona je iz Dominikanske republike, živela je u Švajcarskoj i dobro se snašla. Simpatično mi je šta zapaža, stvari po kojima prepoznaje ljude. Ima i svoje prijatelje, uči srpski i to je to. Malo je zbunjena, uči padeže, a treba fond reči da nauči. Folira se, ali razume dobro - izjavio je Vuksanović.

Podsetimo se...

Maneken Vladimir Vuksanović u oktobru 2019. godine stao je na ludi kamen sa prelepom latinoamerikankom sa kojom je čekao svoje prvo dete.

https://www.instagram.com/p/B317NFzgS9V/