Celebrity News

Voditeljka Dajana Paunović: Razvod je najveća prekretnica u mom životu!

Voditeljka Dajana Paunović: Razvod je najveća prekretnica u mom životu!

Voditeljka Dajana Paunović, otkriva da iz straha od neizvesnosti voli sve da drži pod kontrolom. Pošto joj to često oduzima puno energije i remeti mentalni balans, odlučila je da se posavetuje sa stručnim licem...

Kada je pre nešto više od tri godine voditeljka Dajana Paunović počela da vodi jutarnji program “Svitanje”, bilo je onih koju su smatrali da joj ta pozicija nikako ne pripada.

Ova emisija se u rekordnom roku pozicionirala u sam vrh gledanosti, a ona postala omiljeno TV lice.

Postala je neko kome gledaoci veruju, a “nevernim Tomama” nije preostalo ništa drugo nego da joj ukažu poštovanje.

I naravno, prihvate ne samo da joj pozicija u informativi pripada već i da odlično radi svoj posao.

Dajana je u međuvremenu počela da vodi i emisiju “Novo jutro” s Predragom Sarapom, što joj je donelo novo iskustvo i profesionalnu nadogradnju.

Kako uz više posla ide i više stresa, u intervjuu za „Story“ ona otkriva uz čiju pomoć je uspela da uspostavi mentalni balans.

Da li pored brojnih obaveza ima vremena za ljubav i uspeva li da povremeno svoje potrebe stavi ispred sinovljevih, iskreno je o tome govorila lepa voditeljka. <

NE PROPUSTITE: Dajana Paunović otkrila šta radi u svoja ČETIRI ZIDA, pa priznala: Želim fatalnu ljubav

Šta su vam nova poslovna zaduženja donela, a šta odnela?

- Iz straha od neizvesnosti, trudim se da sve konce drži u svojim rukama. Moram da imam sve pod kontrolom.

- Svaku situaciju volim da sagledam iz više uglova, vizuelizujem i proživim pre nego što do nje uopšte dođe. S jedne strane, drago mi je što posedujem taj nerv. S druge, svesna sam koliki mi to pritisak stvara.

- Da bih umanjila tenziju, koju najčešće sama sebi stvaram, potražila sam pomoć stručnjaka.

- U razgovoru s njim uspela sam da povratim mentalni balans. Uspela da uskladim vreme posvećeno poslu i porodici, a spas sve češće pronalazim u meditaciji i osami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Jul 4, 2020 at 8:44pm PDT

Psiholozi tvrde da bi svako od nas, bez obzira na brak i decu, trebalo sebe da stavi na prvo mesto. Jer ako smo dobri sebi, bićemo i svojoj porodici.

Da li ste kao majka dečaka naučili kako da povremeno svoje potrebe stavite ispred njegovih?

- Podrazumeva se da su mi sin i njegove potrebe jednako važni i da ću dati sve od sebe da mu priuštim najbolje. Međutim, srećno dete je ono čija je majka zadovoljna.

- Dušan zna da sam uvek tu za njega. Isto tako je svestan da sam neko ko voli sebi da ugodi, naravno, nikada na njegovu štetu.

NE PROPUSTITE: NAJLEPŠE SRPKINJE IMAJU VELIKU BEAUTY TAJNU i sad su je otkrile svima: NIKO NIKAD ne bi rekao da je OVO NJIHOVA OMILJENA NAVIKA!

 Oboje ste nedavno počeli da trenirate kik-boks, šta vas kod tog sporta privlači?

- Dušan ga oduvek voli, a kako sam ja žena koja u sebi nosi mušku energiju, logično je bilo da mu se pridružim, rekreativno naravno.

Teretane i fitnes centri među prvima su zbog koronavirusa pretrpeli restrikcije. Isto tako im je vrlo brzo dozvoljen rad. Kada se uzme u obzir sve veći broj zaraženih, mislite li da smo se prerano opustili?

- Moram da priznam da sam, po ukidanju restriktivnih mera i na osnovu ponašanja velikog broja ljudi, naslutila ovaj scenario. Lično poštujem savete lekara i tako ću se ponašati sve dok se ne proglasi kraj pandemije.

Mnogi tvrde da im je period karantina bio neka vrsta prekretnice ili razlog za promenu. Koji momenat u životu vi smatrate prelomnim?

- To je svakako razvod. Mada ga većina ljudi smatra ličnim neuspehom. Ne mislim da je kraj sveta ukoliko do njega dođe. Bivši suprug i ja se poštujemo možda i više nego parovi u braku, a naš sin je srećno dete.

Da li ste se po saznanju da je vaš bivši partner Žika Jakšić pozitivan na koronu i vi testirali?

- Naravno i negativni su mi rezultati.

Burno ste reagovali kada je Saša Popović obavestio javnost o njegovom stanju.

- Ne volim kada se bilo ko meša u tuđe stvari. Uvek gledam samo sebe i svoju porodicu. Tračeve ne podnosim niti imam vremena za njih.

Imate li vremena za ljubav?

- Naravno, ona nas čini boljima. Život brzo prođe zato je potrebno da pokraj sebe imamo nekoga ko nas podržava i pogledom razume. Biti u zagrljaju ostvarene osobe pored koje se osećate sigurno i srećno nema cenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Jul 7, 2020 at 7:00am PDT

Komentari (0)

Loading