Celebrity News

Voditeljka Suzana Mančić: Bog me je čuvao kada sam padala!

Voditeljka Suzana Mančić: Bog me je čuvao kada sam padala!

Voditeljka Suzana Mančić u iskrenom intervjuu priznaje da je stroga majka. Otkriva kako bi se zvao njen sin da ga je imala, ističe da se ne plaši za svoj brak i kako je teške momente iz prošlosti ostavila iza sebe...

Vodtiteljka Suzana Mančić - prva asocijacija na ovu poznatu Beograđanku jeste njen iskreni osmeh i vedrina kojom je oduvek zračila.

Uprkos problemima koji su obeležili njen put, uvek je hodala uzdignute glave, optimistična i puna života. Da nije sve u njenoj prošlosti išlo lako i glatko, znaju oni koji su pročitali dnevnik njenog turbulentnog života, autobiografiju "Neukrotivo srce".

Voditeljka Suzana Mančić s diplomom Pravnog fakulteta, u romansiranoj biografiji otkrila je, između ostalog, da je izgubila tri bebe, i da su sve one bile muškog pola. Iako nam u otovrenom intervjuu otkriva kako bi se zvao njen sin, Suzana ističe da prošlost treba ostaviti pod debelim slojem prašine i da je sasvim normalno imati teške momente, protkane tugom i suzama.

Danas uživa u roditeljskoj ulozi više nego ikad, jer je izolacija zbog koronavirusa učinila da provede neplanirano mnogo vremena sa ćerkama Teodorom i Natalijom, pa su se tokom više od dva meseca osećale kao da su na odmoru.

Voditeljka Suzana Mančić - Nema bojazni za brak sa Simeonom

S druge strane, zbog vanrednog stanja patio je njen brak s grčkim biznismenom Simenonom Ocomokosom, koji se i do sada odvijao na relaciji Srbija–Grčka, ali nikada do sada nisu bili toliko dugo razdvojeni. Nekadašnja "loto devojka" odlučna je da što pre otputuje u Grčku, čim se otvore granice, i podvlači da se ne plaši za svoj brak jer je on izgrađen na dve decenije međusobnog poverenja.

Kako provodite dane u Beogradu, da li ste se s ćerkama jos više zbližili tokom dva meseca izolacije?

- Dani izolacije bili su izuzetna prilika da se porodice okupe i ponovo uspostave bliski odnosi. Nas tri smo inače veoma povezane, ali uobičajene dnevne obaveze ne ostavljaju nam baš dovoljno vremena. Ako izuzmemo strah od zaraze i zabrinjavajuće vesti i upozorenja, nas tri smo se osećale kao da smo bile na neočekivanom odmoru. Igrale smo remi i jamb, što praktikujemo samo na letovanju, delile kućne poslove, čitale, šalile se, prepričavale dogodovštine iz prošlosti, gledale filmove... I čudile smo se kako vreme brzo prolazi iako se ne izlazi iz kuće - rekla je voditeljka Suzana Mančić.

Da li ste s njima izgradili drugarski odnos i u kojoj meri vam se one poveravaju? Ili ste vi pre za varijantu autoritativnog odnosa majka-ćerka?

- Nije lako biti roditelj. Pravo majstorstvo je sačuvati autoritet, a biti prijatelj svojoj deci. U našoj kući neguju se razgovor i istina. Tako se stiče poverenje, a ako deca imaju poverenja u majku, onda joj se i poveravaju. I to tako ide u krug. Pitajte ih da li sam stroga i zahtevna i dobićete potvrdan odgovor. Nisi prijatelj svom detetu ako mu sve dozvoljavaš, činiš mu medveđu uslugu.

NE PROPUSTITE:
Uskrs bez muža, a na stolu simfonija: Za koga Suzana Mančić sprema raskošnu trpezu? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Apr 7, 2020 at 1:25am PDT

Voditeljka Suzana Mančić - Deca ne liče na roditelje, vec na babe i dede

Kakve su one devojke? Koja je osetljivija i koja više na podseća na vas?

- Dok nisam postala mama, mislila sam – lako ću ih vaspitavati, pa to su moja deca, moja krv... Ali geni su čudo, tu se svasta izmeša. Ako me pitate na koga su, odgovor je: deca ne liče na roditelje, vec na babe i dede. U Teodori sve češće prepoznajem čvrst karakter moje majke, a kod Natalije sentiment svog oca. Po liku su se takođe podelile, Teodora je Kunićka, a Natalija Mančićka.

Da li ikada razmišljate o tome kakva biste majka bili vašim sinovima i da li biste se jednako dobro snasli s muškom decom?

- Još u ranoj mladosti maštala sam da prvo dobijem sina. Zvao bi se Stojan i bio bi pravi zaštitnik svojih sestara. Pošto se to nije desilo, mogu samo da kažem da bih se trudila da od njega napravim, čvrstog, postojanog (otud Stojan), hrabrog i pravdoljubivog čoveka. Uostalom, po istim postulatima vaspitala sam i svoje ćerke. Nema razlike.

Žalite li što niste imali još dece u prošlosti?

- Svi u mladosti maštamo o bar četvoro dece, ali retko to i ostvarimo u realnom životu. Ja sam i sa ovo moje dvoje veoma srećna.

Šta vam je najteže palo u vašem životu u prošlosti, a šta vas je najviše usrećilo?

- Prošlost je pod debelim slojem prašine i neka tako i ostane. Gledam samo napred, u budućnost. Život je satkan od krvi, suza i smeha, od grešaka, poraza, neočekivanih gubitaka, ali i dobitaka. Treba živeti i prihvatiti sve što život nosi. Često nas sudbina iskušava, ali nas i nagradi. Retki su trenuci sreće i zato uživam u njima.

NE PROPUSTITE:
Suzana Mančić o zdravstvenim PROBLEMIMA: Ne osećam se sposobnom!

Voditeljka Suzana Mančić i dalje veruje u dobrotu i ljubav!

Voditeljka Suzana Mančić otkrila je kako danas, sa ovim životnim iskustvom, gleda na najveće izazove i teške momente u životu...

- Imala sam dosta sreće u životu, i neka srećna zvezda, ili Bog, sačuvali su me, pre svega, mentalno. Kada sam padala, imala sam snage da ustanem, da idem uzdignute glave i da mirno spavam. Da i dalje verujem u dobrotu i ljubav. Uostalom, kakav bi to život bio da nije bilo svega?

U čemu ste najviše pronašli vašu meru sreće i mudrosti?

- Mudrost se stiče s godinama, učiš na svojim greškama, malo posmatraš svet oko sebe, nastojiš da svakog dana napraviš makar mali pomak nabolje. Okružiš se dobrim ljudima, sačuvaš porodicu, nađeš posao koji voliš... I to je moja mera sreće.

Niste još uvek videli supruga Simeona zbog situacije sa zatvorenim granicama. Kako podnosite razdvojenost?

- Mi smo navikli na odvojen život, ali ovo se baš odužilo! Nadam se da će se granice uskoro otvoriti i da ćemo pohrliti u zagrljaj jedno drugom. Baš mi nedostaje moj Simeon.

Imate li plan kako ćete se viđati u budućnosti ukoliko ova situacija potraje? Da li ste zabrinuti za svoj brak?

- Nisam zabrinuta, našu ljubav i uzajamno poverenje gradili smo dvadeset godina. I kako kaže Đorđe Balašević, tu će tvrđavicu teško srušiti. Verovatno ću ja prva sesti u kola, već se raspitujem kako i gde ću uraditi test i dobiti taj "korona pasoš".

NE PROPUSTITE:
Suzana Mančić: Samo je u Beogradu moj dom

Voditeljka Suzana Mančić smatra da u životu ništa nije idealno 

Smatrate li da je vaš brak idealna mera zajednički provedenog vremena sa supružnikom?

- Ništa u životu nije idealno. Ima draži i kratkotrajna razdvojenost, ali i navika može biti lepa, topla i uzbudljiva. Svako ima svoju sudbinu, moja je takva da se i posle toliko godina radujem svakom susretu s mojim čovekom. Lepo, zar ne?

Možete li za sebe danas s ponosom da kažete da ste odlična majka i supruga? I da li nešto sebi u tim životnim ulogama zamerate?

- Mislim da sam dobra majka. Dobra sam i kao supruga, iskrena, vesela, zabavna, nisam posesivna, ljubomorna, ali nisam baš neka kuvarica i domaćica. Ali to se, srećom, od mene i ne traži.

Vaša emisija "Suzanin izbor" beleži dugo trajanje i veliku gledanost. Kako se osećate kad se osvrnete na proteklih pet godina vašeg profesionalnog puta?

- Na "Suzanin izbor" veoma sam ponosna, jer smo počeli produkcijski veoma skromno, a sada zadovoljavamo visoke tehničke standarde. Moja ekipa i ja smo za ovih pet godina poslali u etar više od 250 emisija, bez pauza i repriza i za takav rad dobili veliki broj priznanja. Hvala svima koji nas gledaju i prate naš “jutjub” kanal.

Da niste TV lice i voditelj, šta biste danas voleli da radite?

- Volela bih da sam stolar.

Voditeljka Suzana Mančić - Otac i majka ćerkama

Suzana je istakla da je svojim naslednicama, koje ima iz osam godina dugog braka s Nebojšom Kunićem, bila i otac i majka, jer se od bubnjara benda "Sedmorica mladih" razvela kada su deca bila mala. Teodora je imala četiri godine dok je Natalija bila dvogodišnjakinja, a voditeljka je u javnosti istakla da njihov razlaz nije bio ružan.

Komentari (0)

Loading