Celebrity News

Vratila joj se opaka bolest: Nada Obrić HITNO SMEŠTENA U BOLNICU, mora na operaciju

Vratila joj se opaka bolest: Nada Obrić HITNO SMEŠTENA U BOLNICU, mora na operaciju

Srpska pevačica narodne muzike Nada Obrić primljena je pre dva dana u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog operacije uklanjanja tumora. Naime, pevačica je po treći put dobila rak, prenose domaći mediji.

- Nada se već neko vreme oseća umorno i iscrpljeno s obzirom na to da je već dva puta operisala rak materice. Ovo što je sad snašlo podsećalo je na te simptome od pre. Odmah se podvrgla kontrolama, ali rezul tati nisu bili uopšte dobri. Iako su rezultati bili loši, pevačica je to dobro podnela ona žena puna vere jer je i pozitivne energije i veliki optimista u životu. Juče se operisala ičekamo rezultate nakon operacije - tvrdi izvor blizak pevačici za "Telegraf".

- Tačno je, ovo je treći put da ovo proživljavam, ali ne može meni ništa da se desi. Ja pozitivno zmišljam, kako naš narod kaže: Preživeo je Muja i mnogo gore", tako da ću i ovo toga idemo na kafu i da uživamo u životu - rekla je hrabra pevačica kojoj je 1999. godine dijagnostikovan karcinom grlića materice, a četiri godine kasnije i karcinom kože. Nakon tog otkrića imala je dve operacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nada Obric (@obricnada) on Jun 18, 2019 at 10:01am PDT