Celebrity News

Vratila se: Prvi put nakon smrti majke Jelena Karleuša se obratila javnosti i otkrila da IMA SAMO JEDNU ŽELJU

Vratila se: Prvi put nakon smrti majke Jelena Karleuša se obratila javnosti i otkrila da IMA SAMO JEDNU ŽELJU

Pevačica Jelena Karleuša skupila je snagu posle smrti majke i vratila se na snimanje emisije "Zvezde Granda" u kom je član stručnog žirija. Ona se pojavila u crno-beloj haljini, belim čizmama sa kratkom kosom začešljanom na stranu i crnim naočarima koje nije skidala. Na samom početku emisije publika je pozdravila najvećim aplauzom do sada, a ona je odlučila i da im se obrati.

- Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine - izjavila je uz osmeh Jelena Karleuša, pa tako pozdravila sve kolege i publiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 24, 2019 at 10:08am PDT

Direktor "Granda" Saša Popović, izjavio je ranije da je on neće primoravati na povratak i da očekuje Jelenu onog trenutka kada sama bude shvatila da je spremna da izađe pred kamere.

- Ja je nisam nijedan jedini put okrenuo telefonom da joj kažem: 'Daj, Jelena, vrati se, treba da se vratiš'. Ja sam joj rekao da se vrati kada bude osetila potrebu i kad bude u stanju da to uradi - rekao je Saša Popović u jednoj emisiji pa dodao da misli da za raziku od ovakvih poslovnih obaveza, pevačica neće stati na scenu dok ne prođe 40 dana od smrti majke.

- Mi smo joj prijatelji veliki, zaista, svi mi koji smo ovde u žiriju. Znam da bismo jedni drugima pomogli u najtežim trenucima, kao što se i pokazalo sada kada smo svi stali uz Jelenu - zaključio je on.