Celebrity News

"Vratite se u realnost": Veljko BRANIO Cecu i Anastasiju OD Luninih FANOVA

"Vratite se u realnost": Veljko BRANIO Cecu i Anastasiju OD Luninih FANOVA

Luna Đogani je nakon izlaska iz "Zadruge 2" uplovila u pevačke vode sa pesmom "Deveti krug", a zatim i "U ljubavi luda". Mnogi su sa oduševljenjem podržali poziv koji je odabrala rijaliti zvezda koja ima veliki broj fanova.

Baš zbog toga Luna i njena karijera jedna su od glavnih tema pratilaca mlade zvezde, a, kako to obično biva, oni je sada porede sa njenom bivšom drugaricom, takođe pevačicom, Anastasijom Ražnatović, za koju nisu imali reči hvale.

Upravo to je bio povod da se oglasi Veljko Ražnatović, Anastasijin brat, koji je ujedno i Lunin prvi dečko.

Na prozivku Luninih obožavalaca:

- Pokidala! Luna ima X faktor o kom Anastasija može samo da sanja. Džaba joj mama Ceca - Veljko je napisao:

- Rezultati su dokaz uspeha i dragi Gospod sve vidi. Eto gde je jedna Anastasija Ražnatović bez x faktora i gde je simbol srpstva i srpske muzičke scene Svetlana Ražnatović. Luni iz naše kuće želimo sve najbolje u daljoj karijeri od srca. A druge bih zamolio da se vrate u realnost - nije odoleo da napiše mladi bokser.

Podsećamo, kada su Veljko i Luna bili u vezi, rijaliti zvezda je stalno boravla u Cecinoj kući. Tada su Anastasija i Luna bile nerazdvojne drugarice. U jednom trenutku njih dve su zahladnele odnose toliko da su čak izbegavala da se sreću na letovanju u Budvi.

Ceca je za medije jednom prilikom ispričala kako je Luna maltene živela sa njima, ali i dodala kako je ona dobro dete.