Celebrity News

Vuk Kostić: Očekujemo haos u trećoj sezoni "Ubice mog oca"

Vuk Kostić: Očekujemo haos u trećoj sezoni "Ubice mog oca"

Treća sezona popularne kriminalističke serije "Ubice mog oca" uveliko se snima, a novinarske ekipe imale su priliku da se sa ekipom serije druže na jednom od setova.

Treća sezona popularne serije na jesen kreće premijerno da se prikazuje na Top kanalu. Ekipa je ovaj scenario predstavila kao najbolji do sada.

- Biće jako dinamična, jako zanimljiva, i biće jako puno iznenađenja prema kraju. Akcenat ove sezone je na ratu klanova i to je osnovno. A na kraju, malo više prilazimo istini ko je ubio Vukovog oca, ko stoji iza toga, jer imamo još naredne sezone, tako da će to razrešenje verovatno biti u četvrtoj tek - kaže reditelj Predrag Antonijević.

Објава коју дели Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) дана 23. Мај 2018. у 10:57 PDT

Da treći serijal serije donosi uzbudljiv zaplet, potvrdio je i jedan od glavnih glumaca u ovoj seriji, Vuk Kostić, koji igra inspektora Aleksandra Jakovljevića:

- Znači u trećoj sezoni očekujemo haos. Pravda mora da pobedi, valjda... Pa ne znamo, to je problem. To je kamen spoticanja kod ove serije.

O samim detaljima glumci nisu mnogo govorili, ali izvesno da se u trećoj sezoni vraćaju pojedini likovi kojih nije bilo u drugoj. Tako se na setu sa novinarima družila i glumica Jelisaveta Orašanin, koja tumači lik Tijane Popović.

- Tijana se vraća. U prethodnoj sezoni imala sam jedan snimajući dan i sve je bilo skoncentrisano na ove druge slučajeve. Tako da su još od starta, kada se pisala ova treća sezona, znalo se da se dosta tih likova vraća, dosta će se toga desiti - navodi Orašanin.