Celebrity News

Za nju kažu da je Srpkinja od stila, a sada će vas njeni novi stavovi oduševiti (foto)

Za nju kažu da je Srpkinja od stila, a sada će vas njeni novi stavovi oduševiti (foto)

Voditeljka Snežana Dakić već neko vreme svoj Instagram nalog koristi kako bi istakla svoje mišljenje o mnogobrojnim temama koje čine njenu svakodnevicu ili o kojima želi da prodiskutuje sa pratiocima.

Sada je ponovo, bez dlake na jeziku progovorila o određenim životnim stavovima.

https://www.instagram.com/p/B5IV---JAVL/?igshid=s78d53uq8ue5&fbclid=IwAR0CrMB8Nq9uMuNcg-UpwBU8HncJ3e9C1WgLHwnAH7PTNIrF15bn5roUBA8

U svom mišljenju, na Instagram nalogu iznela je iskreno šta nose zrele godine i šta je to od čega vas iskustvo, znanje i mudrost može sačuvati.

- Prednost zrelih godina je uglavnom u tome što ništa ne moraš. Mislim, nije ti nužno, a možeš ako hoćeš. Imaš sebe, svoje stavove i svoj život. Izgradio si ih pošteno. Prekalio. Potvrdio. Dokazao. Nisi ni izmislio, ni umislio. I onda samo biraš: hoću-neću. Nije obavezno. A nivo kompromisa na koji pristaješ je stvar tvoje volje i želje: koliko želiš da pobediš svoj ego i da se prilagodiš, koliko je to važno tebi i drugima. Na primer - ne grabiš za nekim prilikama, jer si ih već ranije iskoristio - u svoje vreme. Ne grabiš za svakom ljubavnom ponudom, jer imaš iskustvo i vež znaš sta može da ide, a šta ne. Ne grabiš za svakom zabavom, jer zeliš da odmaraš, da sačuvaš energiju, pošto znaš da ti se tamo neće dogoditi ništa ni novo ni nepoznato, a opet možeš i da se zabaviš ako si raspoložen za to. Sve u svemu, samo sačuvajte sebe i sve je dobro! To je savršen scenario - zato gledajte da radite sve u svoje vreme.

Snežana Dakić: MAJKE SE ODRIČU NOVIH ČIZAMA, PERJANICE GLAMURA SU FOLK PEVAČICE!