Celebrity News

Zablistala u ponoć: Od novogodišnjeg stajlinga Cece Ražnatović zastaje dah (foto)

Zablistala u ponoć: Od novogodišnjeg stajlinga Cece Ražnatović zastaje dah (foto)

Folk diva Ceca Ražnatović nastupila je sinoć jednom u beogradskom hotelu i za doček najluđe noći, priredila svima spektakl za pamćenje

Naime, uživajući na bini sa svojim bendom, sa njom nastupio je i mlađi kolega Slobodan Radanović, a odličnim glasom i velikim hitovima zabavljavali su publiku koja se veselila uz njihove hitove i skladne glasove.

Velika regionalna zvezda, Ceca Ražnatović i ove večeri zablistala je u haljini koja je svima oduzela dah. U srebrnoj haljini, sa podignutom kosom i savršenom šminkom uplovila je u novu 2020. godinu pevajući svoje dobro poznate hitove koji su obeležili njenu karijeru dugu više od tri decenije.

TRANSFORMACIJA Svetlane Cece Ražnatović: Pevačica ispozirala sa NOVOM FRIZUROM

Na njenom licu sreća je bila neopisiva a kako i ne bi kada je u 2019. godini ostvarila najlepše snove. Oženila je sina prvenca, Veljka Ražnatovića, koji je i uspešan sportsita a za samo nekoliko meseci ostvariće se i kao baka, po prvi put.

ONA JE RAZLOG RASKIDA jednog od najvećih estradnih prijateljstava: Zbog ovoga Aca Lukas i Ceca više ne razgovaraju?

Nedavno, za njjihovu Slavu, Svetog Nikolu, najavila je i neke nove hitove, pohvalivši se i novim poslovnim podvizima svoje ćerke, zvezde u usponu, Anastasije Ražnatović. 

Svetlana Ceca Ražnatović o karijerama svoje dece nikad ISKRENIJA

– Ne može slava da se nasleđuje. Za slavu se boriš, za karijeru se boriš. Anastasija ima mnogo toga na čemu mora da radi, vezano za svoju karijeru, mora da se žrtvuje, da posveti sebe stoprocentno da bi gradila karijeru, ja joj to od srca želim. Ona mora prosto da se posveti tome apsolutno i da živi za to. Kada sam ja počela da biram svoje pesme, od albuma “Kukavica” i “Šta je to u tvojim vemana”, od tada nisam htela da snimim ništa što mene nije dotaklo, da doživim to. Tako sam pustila i nju, mora kroz svoj senzibilitet da odluči šta želi, a šta ne želi – rekla je naša pevačica ekipi emisije “Ekskluzivno”.