Celebrity News

Zadala lekciju stila: Sijena Miler zakopčana do grla a neverovatno privlačna (foto)

Zadala lekciju stila: Sijena Miler zakopčana do grla a neverovatno privlačna (foto)

Poznata glumica uveliko je prepoznatljiva po svojim besprekornim i odvažnim stjlinzima, naročito kada je street style u pitanju, ali i kada su svečanije prilike na repertoaru ume svojim odabirom i te kako da zaseni sve prisutne dame.

Na koktelu upriličenom u čast dobrotvorne organizacije International Medical Corps, čiji je Sijena redovan član već deset godina, kao i globalni ambasador, a koji se sinoć održao u Njujorku, glumica je bila glavni prezenter i domaćin večeri.

Za ovu priliku Sijena je izabrala elegantnu haljinu maksi dužine crne podloge u pomalo gipsy-boho stilu.

Kada se još pre par godina boho stil stidljivo pojavio kao modna opcija u kolekcijama poznatih dizajnera, većina nije znala kako da na najbolji način ponese ovaj trend. Međutim, za britansku glumicu boho je bio praktično kao stvoren.

Sjajno je isticao njenu ličnost, dajući poseban pečat tom prepoznatljivom neuhvatljivom šarmu. I sada, u aktulenoj sezoni kada je boho i dalje prisutan, ali ne naročito istaknut kao trend koji se favorizuje, Sienna ume da ga iznese na zavidan način.

Naime, glumica je ponela dugu haljinu, ležernog kroja, koja se isticala zanimljivim sečenjem na rukavima kimono forme.

Pored autentičnog kroja, haljinom crne boje dominirao je sitan cvetni dezen u beloj i crvenoj boji uz koji je lepa Sienna kombinovala prikladan make-up: crveni ruž i svetla senka u paru sa crnim ajlajnerom.

Upečatljiv izgled za koji je ponajviše zaslužan inteeresantan model haljine koji dolazi iz resort 2019. kolekcije sa potpsiom Sonie Rykiel, glumica je zaokružila delikatnim i tek primetnim aksesoaraom: minimalističkom narukvicom i crnim sandalama sa tankim kaišićima.